Cepumu "austiņas" kūka. Tikai trīs sastāvdaļas un nav jācep!

Tā kā šobrīd mums saplīsusi cepeškrāsns, bet ļoti sakārojās kādu saldumiņu, tad pārcilāju prātā sev zināmās ātro kūku receptes, kuras var pagatavot bez cepšanas. Lūk, ātrā "austiņu" kūka!
Kūka izrādījās tik garda, ka nepaspēju to nobildēt! :)

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Kūka izrādījās tik garda, ka nepaspēju to nobildēt! :)

Šī kūka ir gatava patiešām dažās minūtēs! Ja paturēsi kādu laiku ledusskapī, tā kļūs stingra, kā arī sulīgi savilksies (bet nepacietīgākie to leksē uzreiz). 

 

Sastāvdaļas:

1 bundža vārīta iebiezinātā piena ar cukuru

400 g krēmsiera bez piedevām

200 g cepumu “austiņas” (vai citi cepumi pēc izvēles. Lieliski garšos arī ar vafelēm!)

 

Reklāma
Reklāma

Gatavošana:

  1. Vijīgā masā sakuļ iebiezināto pienu ar krēmsieru.
  2. Kūkas formas vai cita dziļa trauka apakšā izlīdzina sadrupinātus cepumus.
  3. Cepumiem pa virsu vienmērīgi izklāj krēma masu.
  4. Dekorē kūku ar ogām pēc izvēles vai ar sadrupinātiem cepumiem.

 

Variants: kūku var veidot ne vien kūkas formā, bet arī deserta trauciņos. Kārtās var likt svaigas ogas.

 

Skaties video – pīrādziņi, kam arī tikai 3 sastāvdaļas!

Saistītie raksti