Kāpostu un olu pīrādziņi (gatavošana pa soļiem)

Kad ir apnikuši gaļas pīrādziņi, var pildīt ar sautētiem kāpostiem un olām, un ticiet -  sanāk arī ļoti gardi.

Kāpostu un olu pīrādziņi (gatavošana pa soļiem)

FOTO: Shutterstock.com

Izkausētā sviestā ielej siltu pienu un visu kārtīgi samaisa, pieliek cukuru, sāli un eļļu - samaisu. Siltā pienā ieber raugu un pamazām sāk bērt klāt miltus, kamēr mīkla nelīp pie rokām, liek siltumā rūgt.


Pildījumam: kāposts, olas, sīpols, sāls, pipari.


Pannā apcepu zeltaini brūnus sīpolus,

tad pielieku klāt svaigu kāpostu, sāli un piparus, lieku virsū vāku un sautēju, kamēr gatavs.

Kad kāposti mīksti, beru bļodā un pierīvēju vārītas olas.


Mīklu izveltnēju un izspiežu ripiņas,

Reklāma
Reklāma

lieku iekšā pildījumu un lipinu ciet.
Lieku uz plāts, apsmērēju ar olu un lieku cepties.


Gatavs! Labu apetīti!

 

Recepti iesūtīja: Anna Kovaļcuka
 

 

Sastāvdaļas

  • Piens - 250.g
  • Sviests - 100.g
  • Cukurs - 1 1/2.ēd.k.
  • Sāls - 1/2.ēd.k.
  • Eļļa - 1/2.ēd.k.
  • Sausais raugs - 1.paciņa
  • Milti - 500.g
  • Pildījumam:
  • Kāposts
  • Olas
  • Sīpols
  • Sāls, pipari