Pica ar ananasiem, šķiņķi un parmezānu. Burvīga garšu kombinācija!

Šī ir pica ar paradīzes garšu - tā par savas picas recepti saka tās autore Zanda Stiprā. 

FOTO: Shutterstock.com

No ūdens, eļlas, miltiem, sāls samīca stingru picu mīklu, patur ledusskapī. Pēc pusstundiņas izveltnē apaļu picas formu, ko pārklāj ar Spilvas tomātu mērci, pārliek plēksnītēs sagrieztu sķiņķi un pārber sīki sagrieztu ananasu gabaliņus no kompota, pārber ar smalki rīvētu parmezānu. Cep 180 grādos, kamēr gatavs.

 

Recepti iesūtīja: Zanda - Stiprā, konkursa Kāda pica ir visgardākā dalībniece

 

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

  • Ūdens - 1.glāze
  • Sāls - 1.šķipsniņa
  • Eļļa - 1.ēdamkarote
  • Milti .pēc vajadzības
  • Spilvas saldā tomātu mērce.pēc vajadzības
  • Ananāsu kompots.cik patīk
  • Šķiņķis .cik patīk
  • Parmezāns .cik patīk