Saldā rabarberu pica

FOTO: Shutterstock.com

No ūdens, eļlas,sāls un miltiem samīca stingru miklu, patur mazliet leduskapī, tad izveltnē apaļas formas picu, kuru apsmērē ar krējumu, kas sakults ar olas dzeltenumu, vaniļu un cukuru, pārbērt kanēli un uzkaisa sīki sagrieztus mizotus rabarberus, cep 180 grādos kamēr gatavs.

 

Recepti iesūtīja: Zanda - Stiprā, konkursa Kāda pica ir visgardākā dalībniece

 

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

  • Ūdens - 1.glāze
  • Sāls - 1.šķipsniņa
  • Milti .pēc vajadzības
  • Cukurs.pēc garšas
  • Olas dzeltenums - 1.gb
  • Skabais krejums.ēdamkarotes
  • Vaniļas cukurs - 1.šķipsniņa
  • Rabarberi.pēc patikas
  • Kanēlis.pēc patikas
  • Eļļa - 1.ēdamkarote