Sutināti skābi kāposti

FOTO: Aigars Jansons, http://www.ajstudio.lv/

Gaļu saliek katlā vai ''pīles'' apakšā, virsū uzliek noskalotus skābus kāpostus, pieliek visas garšvielas, tad pārkaisa ar putraimiem. Ūdeni pielej tā, lai apsmeļ putraimus. Vāra aptuveni 2 stundas uz mazas liesmas, ja nepieciešams papildina ūdeni. Gatavs ir tad, kad putraimi mīksti un jūk ārā. Šādiem kāpostiem garša uzlabojas ar katru sildīšanas reizi

 

Sastāvdaļas

Reklāma
Reklāma
  • Gaļas atgriezumi, ādiņas vai speķis, vienalga svaigi vai žāvēti
  • Putraimi - 100.g
  • Skābi kāposti - 1.kg
  • Sāls
  • Garšvielas (obligāti pustējkarote cukura)