Mannā biezputra ar ķirbi

Rudenīgas brokastis!

FOTO: Shutterstock.com

Putru vari papildināt ar kanēli!

 

Ķirbi attīrit no mizas un sagriezt mazos kubiciņos. Uzvārīt ūdeni. Maisot ar karoti, lēnām iebērt mannā tā, lai nebūtu izveidojušies kunkuļi, pievienot ķirbju gabaliņus, visu samaisīt. Vārot ieteicams maisīt biezputru, lai nepiedeg. Pievienot cukuru. Aptuveni pēc 20 minūtēm biezputra ir gatava.

Labu ēstgribu!

 

Iesūtījusi: Jeļena Uau, recepšu konkursa Ķirbju ražas svētki dalībniece

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Ķirbis - 100 .grami
  • Manna - 1.glāze
  • Cukurs - 1.tējkarote
  • Ūdens