Gardās biezpiena bumbiņas ar zemeņu mērci - recepte

Iedvesmojies un pagatavo kaut ko vēderam tīkamu! Biezpiena bumbiņas - patiešām lieliska saldā uzkoda. Sevišķi labi tās parasti garšo bērniem.

Tās gatavas pārkaisa ar pūdercukuru un pasniedz ar zemeņu mērcīti (svaigas zemenes sablenderē un tām pievieno cukuru).

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Tās gatavas pārkaisa ar pūdercukuru un pasniedz ar zemeņu mērcīti (svaigas zemenes sablenderē un tām pievieno cukuru).

 

Sastāvdaļas:

  • 800 g biezpiena
  • 3 olas
  • paciņa vaniļas cukura
  • pustējkarote sodas
  • glāze miltu
  • pūdercukurs pārkaisīšanai

 

 

 

Reklāma
Reklāma

 

Gatavošana:

  • Biezpienam pievieno olas, vaniļas cukuru, sodu un miltus.
  • Visu samīca viendabīgā masā un veido nelielas bumbiņas.
  • Tās liek sakarsētā eļļā vāra gatavas - brūnas.

 

Recepte: Agita Gabrāne