Gatavojam pavasarīgo ķirbja kapučīno!

Tik ilgi gaidītais pavasaris beidzot ir klāt! Pavasarīgi kokteilīši un dzērieni tagad ir tieši laikā, tāpēc izmēģini ķirbju kapučīno!

Atspirdzinošs un tajā pašā laikā krēmīgs kapučīno, izbaudi!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Atspirdzinošs un tajā pašā laikā krēmīgs kapučīno, izbaudi!

Sastāvdaļas:

  • 2 apelsīns
  • 300g ķirbja
  • 2 tēj.k. šķidra medus
  • 50ml saldā krējuma
  • kanēlis pārkaisīšanai
  • nedaudz pūdercukura

Gatavošana:

  • No apelsīna un ķirbja izspiež sulu. 
  • Sulas sajauc kopā un tajā iemaisa medu.
  • Saldo krējumu saputo ar pūdercukuru.
  • Glāzē lej sajauktās sulas un pa virsu liek saputoto putukrējumu.
  • To pārkaisa ar kanēli.

Recepte: Agita Gabrāne

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas