Atspirdzinošs bērzu sulas un ogu dzēriens

Saulainā marta vai aprīļa dienā pie bērzu sulām var pielikt vēl iepriekšējā vasarā saldētas zemenes.
Bērzu sulas pavasarī jādzer pilniem malkiem!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Bērzu sulas pavasarī jādzer pilniem malkiem!

Sastāvdaļas 2 glāzēm:

  • Bērzu sula - 1.glāze
  • Viena citrona sula
  • Ogas - svaigas vai saldētas - 100.g
  • Medus - 2.ēd.k.
  • Ledus kubiņi

 

Blenderī sajauc ogas ar medu, bērzu un citrona sulu. Visu kārtīgi saputo. Dekorē ar ogām.

Reklāma
Reklāma

 

Recepte no grāmatas: Veselības kokteiļi/Lolita Neimane.- Rīga: Jumava, 2004