Auzu pārslu biezputra

Viens no patiešām sātīgiem un veselīgiem brokastu ēdieniem.

FOTO: Shutterstock.com

Auzu pārslu biezputra ar gabaliņu sviesta un krūzīti piena. Mmm...

Ūdeni ar pienu uzvāra, pieliek sāli, pieber auzu pārslas un maisot briedina 15 - 20 minūtes. Biezputru pasniedz ar gabaliņu sviesta . Atsevišķi glāzē pasniedz pienu.

 

Recepte no grāmatas: Latviešu ēdieni / Ņ.Masiļūne, A.Pasopa. - Rīga : Avots, 1986.

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Sviests - 15.gr
  • Piens - 100.gr
  • Ūdens - 100.gr
  • Auzu pārslas - 40.gr
  • Sāls