Gatavojam auksto gaļu!

Vakarā čaklāk jāpiestrādā, lai jau no rīta varētu ēst karaliskas brokastis - auksto gaļu!

Vislabāk derēs pie brokastu galda!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Vislabāk derēs pie brokastu galda!

Sastāvdaļas:

  1. cūkas stulpīte
  2. 2 cūkas kājas
  3. ķiploki
  4. sāls, pipari

Gatavošana:

  • Garšvielās mīkstas izvāra stulpīti un kājas.
  • Tās atdzesē un atkaulo.
  • Gaļu sagriež nelielos gabaliņos, tai pievieno buljonu, kurā vārījās gaļa.
  • Izmaisa, piespiež ķiploku, sāli un piparus - pēc vajadzības.
  • Auksto gaļu lej mazās bļodiņās un atdzisušu ievieto ledusskapī, lai sastingst. 

Recepte: Agita Gabrāne

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas