Kabaču omlete bez olām

Izmēģini ko jaunu!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Sastāvdaļas:

1 neliels kabacis

1 tomāts vai paprika

30 ml eļļas

100 ml ūdens

4 edamkarotes miltu

Sāls

Gāršvielas (man: 1/2 t.k. kurkumas, 1/2 t.k. asafetīdas, melnie pīpari)

 

Gatavošana:

Apcepjam kurkumu eļļā 2-3 sek.

Pievienojam kubiciņos sagrieztu kabaci.

Pēc tām tomātu vai papriku.

Dārzeņu omlete

Reklāma
Reklāma

Sautējam uz neliela ūguns ap 15 min.

Pa to laiku taisam mīklu – samaisam miltus ar ūdeni (var pievienot vēl nedaudz kurkumas un sāls). Iznāks šķidra mīkla, kā priekš pankūkām.

Dārzeņiem pievienojam sāls un sautējam vēl 5 min. Tad pievienojam asafetīdu un mīklu.

dārzeņu omlete

Cepam vēl apmēram 5 min.

Un tagad sākam rotāt. Sākumā šķīvi.

Omlete

Tad izgriežam no omletes sirds un pasniedzam.

omlete

Labu apetīti!

Iesūtījusi Anastasija Hahaļeva, Valentīndienas ideju konkursa dalībniece

 

 

 

Sastāvdaļas