Kas var būt vienkāršāks - biezpiens ar krējumu un zaļumiem

Kurš gan nezina, kā pagatavot biezpienu ar krējumu un zaļumiem? Tāpēc šī recepte vairāk kā atgādinājums, ka biezpiens ir jāēd vismaz pāris reizes nedēļā. 

FOTO: Shutterstock.com

Biezpienam jābūt katra cilvēka ēdienkartē.

Caur sietu izberztu vai samaltu biezpienu samaisa ar kējumu, pievieno sīki sasmalcinātus zaļumus un sāli pēc garšas.

 

Recepte no grāmatas: Aukstais galds/O. Bardovskis. - Rīga: Avots,1991

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Biezpiens - 500.g
  • Krejums - 150.g
  • Dažādi garšaugi:
  • Dilles
  • Baziliks
  • Pētersīļi
  • Gurķumētras
  • Estragons
  • Sāls