Rīta pārsteigums

FOTO: Inese Stuģe

Uzkarsē pannu ar eļļu, kad ir uzkarsusi panna, ieliek sīki sagrieztus sīpolus, tad papriku. Kad sīpoli paliek zeltaini, pieliek sīki sagrieztus tomātus, vēlams bez miziņas, sasautē, kad tomāti mīksti - gandrīz izšķīduši pielej sakultas olas, cep nepārtraukti maisot, veidojas kultenis. Pasniedz ar sīki sakapātiem zaļumiem - dillēm, kindzu, lokiem utt. Ļoti labi  klāt garšo ķiplokmaizīte.

 

Sastāvdaļas

Reklāma
Reklāma
  • Sīpols - 1.gab
  • Paproka - 1.gab
  • Tomāts - 2-3.gab
  • Olas - 2-3-4.gab
  • Eļļa - 2.ēdamkarotes