Omlete ar tomātiem

Omletes gatavošanas laiks: apm. 20 min, no tām 15 min krāsnī.

FOTO: Shutterstock.com

Omleti lieliski ir cept cepamtraukā cepeškrāsnī!

 

Pagatavošana:

  • Olas viegli sakuļ ar pienu un sāli tā, lai sastāvdaļas tikai samaisītos. 
  • Ieziež četrus mazus cepamos traukus. 
  • Trauciņus piepilda ar olu maisījumu. 
  • Cepamos traukus liek uz plāts un cep krāsnī 225 grādos apmēram 10 minūtes.
  • Tomātus sagriež šķēlītēs. 
  • Cepamos traukus izņem no krāsns un tomātus biezā slānī liek uz omletēm.
  • Pārkaisa ar rīvēto sieru un oregano. 
  • Turpina cept vēl 5 minūtes, līdz siers izkusis. 

 

Laba piedeva būs salāti no redīsiem, gurķiem un salātu lapiņām.

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Olas - 4.gab
  • Piens - 400.g
  • Sāls - 1.tējk.
  • Tomāti - 3 - 4.gab
  • Rīvēts siers - 120.g
  • Oregano - 1.tējk.