Pasteidzies: vēl nedēļu iespēja nosūtīt savējiem personisku vēstuli no Ziemassvētku vecīša, atbalstot vardarbībā cietušus bērnus

Norit ikgadējā Ziemassvētku labdarības akcija "Citāda dāvana", kuras laikā ikviens var nosūtīt saviem bērniem vai citiem tuvajiem cilvēkiem sirsnīgu, personisku vēstuli no Ziemassvētku vecīša apmaiņā pret ziedojumu "Centrs Dardedze" darbībai bērnu aizsardzībā no vardarbības.
Pasūtīt vēstuli būs iespējams līdz 10. decembrim.

FOTO: Publicitātes foto

Pasūtīt vēstuli būs iespējams līdz 10. decembrim.

“Pirmssvētku laikā ikviens cenšamies tik daudz ko paspēt – darbi, gatavošanās svinībām un citas rūpes aizņem lielāko daļu mūsu laika. Tieši tāpēc mēs nu jau astoto gadu pēc kārtas aicinām cilvēkus uz mirkli apstāties, padomāt par saviem mīļajiem un sagādāt viņiem mazu brīnumu – Ziemassvētku vecīša vēstuli, kas pienāk pa pastu. Daudzās ģimenēs tā jau kļuvusi par ikgadēju tradīciju, turklāt ar katru gadu arvien vairāk vēstules tiek adresētas ne vien bērniem, bet arī pieaugušajiem – kā mīļš pārsteigums gan otrajai pusītei, gan tālāk dzīvojošam vectētiņam vai vecmāmiņai. 

Tā ir “Citāda dāvana”, jo vienlaikus gan sniedz saņēmējam viņam personiski adresētus siltus, mīļus vārdus, gan arī ar ziedojumu atbalsta mūsu darbu bērnu aizsardzībā,” skaidro organizācijas “Centrs Dardedze” valdes locekle Agnese Sladzevska.
 

Ziemassvētku vecīša vēstuli iespējams pasūtīt ŠEIT. Vispirms jāizvēlas vēstuļpapīra noformējums, jāaizpilda īsa anketa par vēstules saņēmēju un tad jāveic brīvi izvēlēts ziedojums organizācijas “Centrs Dardedze” darbam. 

Reklāma
Reklāma

Vēstules saturu iespējams pielāgot saņēmējam, kā arī izvēlēties, vai tā tiks sūtīta bērnam, pusaudzim, vairākiem bērniem vienā ģimenē vai pieaugušajam. 

 

Pasūtīt vēstuli būs iespējams līdz 10. decembrim, lai īpašā vēstule pa pastu paspētu sasniegt saņēmēju pirms Ziemassvētkiem.

Saistītie raksti