Lieliska Ziemassvētku dāvana bērnam – kāds no jaunākajiem LEGO komplektiem!

Straujiem soļiem tuvojas Ziemassvētki un, kā ik gadu, ar īpašu mirdzumu acīs šos svētkus gaida bērni. Ne tikai Ziemassvētku brīnumi, kopā būšana un atpūta, bet, protams, arī dāvanas tiek gaidītas ar neviltotu prieku.
LEGO veikals 1a.lv aicina ieskatīties un atrast piemērotākos LEGO komplektus visām vecuma grupām! LEGO cenas 1a.lv ir patiesi pārsteidzošas.
Foto:Pexels.com/Polesie Toys

FOTO: Publicitātes foto

LEGO veikals 1a.lv aicina ieskatīties un atrast piemērotākos LEGO komplektus visām vecuma grupām! LEGO cenas 1a.lv ir patiesi pārsteidzošas. Foto:Pexels.com/Polesie Toys

Pasteidzieties jau laikus, izmantojiet izdevību un sagādājiet dāvanas saviem mazajiem un ne tik mazajiem bērniem par izdevīgām cenām. Un, kas gan ir viena no vispieprasītākajām bērnu rotaļlietām visās vecuma grupās? Pareizi, tie ir LEGO konstruktori! Nav noslēpums, ka Lego kluči un konstruktori ir ne vien aizraujoša rotaļlieta, kas ļauj bērnam iegrimt fantāziju pasaulē, tie arī sekmē attīstību jau no mazuļu vecuma.

 

LEGO Duplo komplekti mazuļiem

Piemēroti jau no divu gadu vecuma, šie LEGO konstruktori ir pārliecinoši ieņēmuši TOP vietu rotaļlietu izvēlē šajā vecuma grupā. Un ne velti!

 

Tie ir pilnībā droši un pārdomāti konstruktori, kas kalpos kā palīglīdzeklis, mazuļiem apgūstot pirmās iemaņas. To forma ir veidota tā, lai bērnam būtu viegli un ērti ar tiem rotaļāties. Košās krāsas veicinās krāsu apguvi, komplekti ar cipariem palīdzēs apgūt pirmos ciparus. Dažādas leļļu un dzīvnieku figūriņas ļaus bērnam iejusties rotaļu tēlos un lomās, veicinot brīvas, attīstošas rotaļas.

 

LEGO Duplo pieejami dažādās cenu kategorijās, ar laiku iegādājoties klāt vēl citus komplektus, kurus iespējams savā starpā apvienot.


Top izvēle bērniem vecumā no 6 līdz 9 gadiem

Kā viena no populārākajām kategorijām šajā vecumposmā, noteikti, ir LEGO City sērija. Šeit iespējams pielāgot gan sarežģītības pakāpi, gan cenu kategoriju, jo izvēle ir patiesi plaša. Sākot no vienkāršākiem komplektiem, kurus iespējams salikt dažās minūtēs, papildinot kolekciju ar kādu jaunu detaļu, vai izvēloties lielus un apjomīgus komplektus, kas prasīs ilgāku laiku, iedziļināšanos likšanas procesā, attīstot tehnisko domāšanu.

 

LEGO City sērijā atradīsiet gan policijas iecirkni, gan ugunsdzēsēju Depo, gan dažādus pilsētas automobiļus un vēl daudzus citus komplektus, kas ar laiku veidos veselu pilsētu, kas ļaus vaļu fantāzijai un rotaļām. Turklāt – tie nekad neapniks! Tos bērns varēs likt arvien no jauna, izdomājot pats savas konstrukcijas un veidus, kā salikt un apvienot komplektus savā starpā.


LEGO meitenēm

Kā viena no vispopulārākajām LEGO sērijām meitenēm ir LEGO Friends konstruktori.
Rotaļu leļļu figūriņas un patiesi plašais komplektu klāsts, ļaus vaļu arī meitenēm izbaudīt LEGO likšanas prieku. Uzbūvēt savu ģimenes māju vai  kūku cepšanas fabriku, izklaides parku vai kafejnīcu un vēl, un vēl.. Skaistas košas krāsas, daudz dažādas detaļas padarīs šo komplektu likšanu par aizraujošu piedzīvojumu!

LEGO Disney Princess sērijas komplekti iepriecinās mazās princešu fanes. Atradīsiet komplektus ar Elzu un Annu no tik iemīļotās multfilmas Frozen, Pelnrušķīti un citas Disney princeses. 

Šeit meitenēm būs iespēja uzbūvēt savu pasaku pasauli!

 

Reklāma
Reklāma

Ko izvēlēties tīņiem un pusaudžiem, kas gatavi jau sarežģītākiem izaicinājumiem? 

LEGO Creator ir “trīs vienā” sērijas konstruktori, kas ļaus bērniem paplašināt iztēli izveidojot veselus trīs dažādus modeļus. Šie komplekti neapniks, jo tos var izjaukt un uzbūvēt katru reizi citu modeli pēc savas izvēles. Pieejami LEGO Creator 3in1 dažādi auto, dzīvnieku tematikas, robotu, kuģu un daudzi citi modeļi, gan vienkāršāki, gan lieli un detaļām bagāti komplekti. 
 

LEGO Ninjago komplekti, kuros darbojas nindzju tēli no populārās Ninjago multfilmas iepriecinās šīs multfilmas fanus. Izvēloties kādu no komplektiem, tie būs interesanti likšanai, jo detaļu skaits ir liels. Tāpat sērija ir gana plaša un to  iespējams papildināt ar arvien jaunām detaļām.

 

Tāpat arī klasika – Star Wars sērijas LEGO. Šie komplekti liks palauzīt galvu arī jau pieredzējušiem Lego licējiem. Kolekcijas komplekti, kas salikti, noteikti, būs pelnījuši vietu uz plaukta kādam īstam Star Wars fanam.

 

Populāra LEGO kategorija tuvojoties Ziemassvētkiem ir LEGO Adventes kalendāri. Pasteidzies iegādāties šos kalendārus, jo pirmssvētku laikā tie ir īpaši iecienīti  LEGO!

Atlaides šos komplektus padara vēl pievilcīgākus Jūsu izvēlei! Harry Potter, LEGO City, LEGO Friends – populārāko sēriju kalendāri iepriecinās Jūsu bērnu, dodot iespēju katru dienu atvērt vienu no 24 lodziņiem, atrodot kādu jauku pārsteigumu, ar ko papildināt savu kolekciju!

 

Arī pieaugušajiem pieejami daudz un dažādi īpaši āķīgi un laikietilpīgi LEGO konstruktori!

LEGO ICONS sērijas botāniskie konstruktori, kas ne tik sen parādījušies tirgū, iepriecinās ziedu un dabas fanus. Bonsai koks, orhideja, kas pārsteidzoši līdzinās īstai vai vesels ziedu pušķis – radoši, krāšņi un neparasti konstruktori.

Tāpat LEGO Architecture komplekti iepriecinās arhitektūras fanus, ļaujot salikt ievērojamākos arhitektūras objektus, tādus kā Gīzas Piramīda, Baltais nams un citus.

LEGO Technic sērija patiks tehnikas un automobiļu faniem! Sarežģīti komplekti, kas piedāvā tādas funkcijas un mehānismus, kas darbojas gluži kā īsti. Šie komplekti prasīs daudz vairāk laika, uzmanības un iemaņu. Tie būs nomierinošs un radošs veids kā pavadīt brīvo laiku!

 

Foto: Pexels.com/Jonas Mohamedi


LEGO veikals 1a.lv aicina ieskatīties un atrast piemērotākos LEGO komplektus visām vecuma grupām! LEGO cenas 1a.lv ir patiesi pārsteidzošas, tāpēc nekavējieties, izvēlieties dāvanu savam mazajam LEGO fanam jau tagad!

1a.lv ir parūpējies par saviem pircējiem, atvieglojot dāvanu izvēli! Ja vēl nezini, ko saviem mīļajiem dāvināt un plašā dāvanu izvēle liek apjukt, neraizējies. 1a.lv piedāvā veikt Ziemassvētku dāvanu testu. Šis dāvanu ģenerators ļaus izvēlēties dzimumu, vecuma grupu, cenu kategoriju un, balstoties uz Jūsu izvēli, piedāvās Jums piemērotākās idejas dāvanām. Ieskaties jau tagad!

 

Saistītie raksti