Melnā Piektdiena – izdevīga iespēja iegādāties rotaļlietas Ziemassvētkos!

Strauji tuvojoties Ziemassvētku laikam, aktuāla kļūst arī dāvanu izvēle un iegāde. Lai arī ne vienmēr izdodas atrast laiku un līdzekļus sagatavoties dāvanu iegādei jau laikus, tomēr ir vērts izmantot dažādas akcijas, kas norisinās pirmssvētku laikā. Novembri ik gadu sagaidām ne vien valsts svētku noskaņās, tas ir mēnesis, ko jau vairākus gadus arī Latvijā pazīstam kā mēnesi, kad pienāk gada izdevīgākais iepirkšanās laiks – Melnā Piektdiena.
Melnā Piektdiena ir īstais laiks, kad par ļoti izdevīgām cenām iegādāties Ziemassvētku dāvanas.

FOTO: Shutterstock.com

Melnā Piektdiena ir īstais laiks, kad par ļoti izdevīgām cenām iegādāties Ziemassvētku dāvanas.

Izmanto šo laiku arī tu, lai sagatavotos un izvēlētos rotaļlietas bērniem par izdevīgām cenām, gudri ietaupot ne vien līdzekļus, bet arī laiku, kas citādi pavadīts pirmssvētku burzmā, cenšoties neapjukt plašajā dāvanu piedāvājumā. 

Lai palīdzētu jums, esam sagatavojuši “dāvanu ģeneratoru”, kas atvieglos izvēli un dāvanu plānošanas laiku padarīs patiesi baudāmu.

 

Rotaļlietas bērniem – kā izvēlēties īsto dāvanu?

Šķiet viena no visplašāk pārstāvētajām preču kategorijām ir tieši bērnu mantas. Tās ir visdažādākās un izvēle ir patiesi plaša. Taču kā izvēlēties īsto? Jāsāk ar to, ka jānosaka bērna vecuma kategorija, vēlams ņemt vērā bērna intereses un hobijus. Ne vienmēr izvēloties dāvanu, vajadzētu ņemt vērā bērna dzimumu. Bērni vecumā līdz 5 gadiem vēl tikai izpēta un iepazīst pasauli un būs vienlīdz priecīgi gan par kādu rotaļu vilcieniņu, gan rotaļu lelli, par kuru rūpēties un gādāt.

Savukārt, izvēloties dāvanu vecākiem bērniem, lieti noderēs tas, ka zināsiet, kāds ir bērna mīļākais rotaļu varonis, pasaku tēls, kāda ir bērna mīļākā krāsa un kādi ir viņa hobiji.
 

Rotaļlietas bērniem no 3 gadu vecuma

Šajā vecumā vispiemērotākās būs attīstošas un izglītojošas mantas bērniem. Šis ir vecums, kad lielākā daļa bērniņu jau sāk aktīvi runāt, apzinās sevi apkārtējā pasaulē, mācās sadarboties un apgūst dažādas socializēšanās spējas.

 

Šajā vecumā vajadzētu izvēlēties pēc iespējas vienkāršākas rotaļlietas, bez sarežģītām detaļām un funkcijām, tādejādi veicinot bērnā interesi rotaļāties un apgūt jauno mantu pašam bez vecāku palīdzības.

 

Šis būs vecums, kad bērnus var iepazīstināt ar pirmajiem Lego konstruktoriem. Lego Duplo komplekti rada milzīgu interesi pašiem mazākajiem, kā arī tie veicina sīkās motorikas attīstību, kas nepieciešama pilnvērtīgai bērna attīstībai.

Tāpat šajā vecumā bērniem piemērota dāvana būs dažādi mūzikas instrumenti, kas arī kalpos kā attīstību veicinoša rotaļa, iepazīstot mūzikas un ritma pasauli. Bungas, klavieres, ksilofoni un citi mūzikas instrumenti, kas pieejami visdažādākajās krāsās gan no koka, gan plastmasas, pavisam vienkārši un jau nopietnāki instrumenti, būs jauka dāvana maziem bērniem.

Šis ir vecums, kad bērni vēl ļoti labprāt pavada laiku rotaļājoties vannā. Dažādas vannas rotaļlietas padarīs vannas vakarus par patīkamu un jautru nodarbi, un var kalpot par iedrošinājumu vannoties arī tiem bērniņiem, kam vannošanās laiks neizraisa sajūsmu.

 

Reklāma
Reklāma

 

Rotaļlietas vecākiem bērniem

Izvēloties bērnu rotaļlietas jau vecākiem bērniem, jāatceras, ka bērns novērtēs dāvanu, kas būs viņa interesēm atbilstoša. Meitenes vecumā līdz 10 gadiem priecāsies par bērnu kosmētikas komplektu, kas ļaus droši un bērna ādu saudzējošā veidā sapucēties kopā ar mammu vai draudzenēm. Dažādas nagu lakas, lūpu spīdumi, krēmi, acu ēnas – izvēle ir plaša. Taču izvēloties jau gatavu komplektu, tas būs skaisti noformēts un gatavs dāvināšanai.

Šajā vecumposmā pieejams ļoti plašs dažādu Lego komplektu klāsts gan zēniem, gan meitenēm. Iespējams atrast komplektus ar iemīļoto varoņu un filmu tēliem. Lego komplektus iespējams kombinēt ar jau iepriekš iegādātiem, veidojot veselas kolekcijas.

 

Lego komplekti gan prasa lielākus ieguldījumus, tieši tāpēc Melnās Piektdienas akcijas ir īpaši izdevīgs laiks, kad iegādāties šos konstruktorus par lieliskām cenām!

 

Bērniem vecumā līdz 7 gadiem ļoti aktuālas ir dažādas lomu spēles un pieaugušo ikdienas darbību atdarināšana rotaļās. Lomu spēļu rotaļlietu izvēle ir liela. Rotaļu ārstu komplekts vai spēļu virtuve, rotaļu virtuves piederumi, rotaļu kases aparāti un vēl, un vēl. Jebkurš bērns būs priecīgs par šādu rotaļlietu, kas ļaus iejusties ārsta, pavāra lomā vai veikalnieka lomā.

Tāpat vienmēr laba ideja dāvanām ir galda spēles un rotaļas. Galda spēļu klāsts ar katru gadu kļūst arvien plašāks un aizraujošāks. Spēļu ražotāji nesnauž un, pat ja mājās jau ir klasiskais Scrabble, Katanas ieceļotāji vai Monopoly, ir vērts izpētīt galda spēļu piedāvājumu, jo atradīsiet daudzas vēl neredzētas spēles, kas ne tikai būs jauka dāvana bērnam, bet iepriecinās arī visu ģimeni.

Savukārt zinot bērna hobijus, iespējams piemeklēt atbilstošu dāvanu jau lielākiem bērniem. Rokdarbu komplekti rokdarbniecēm, dažādi mākslas un gleznošanas komplekti iepriecinās bērnus, kam patīk brīvo laiku pavadīt radoši. Bērniem, kas interesējas par zinātni, bioloģiju vai ķīmiju pieejami dažādi izglītojoši komplekti intelektuālo rotaļlietu plauktos.
 

Kur meklēt izdevīgākos piedāvājumus?


 

Meklējot dāvanas bērniem, ieskaties 1a.lv. Tas ir rotaļlietu veikals, kurā atradīsi visdažādākās rotaļlietas bērniem visās vecuma grupās. Nenokavē un izmanto Melnās Piektdienas izdevīgos piedāvājums, iepērcies nepārmaksājot un esi gatavs sagaidīt Ziemassvētkus bez iepirkšanās drudža. 1a.lv atradīsi arī plašu dāvanu piedāvājumu ģimenei un draugiem. 

Nenokavē un iepērcies gada visizdevīgākajā Piektdienā!

Saistītie raksti