Neparasta ideja Ziemassvētku dāvanu dāvināšanai

Ziemassvētki ir laiks, kad vēlamies iepriecināt ikvienu ģimenes locekli. Tomēr būtu neprāts iztērēt ārkārtīgi daudz līdzekļu. Lūk, ideja par kuru vērts aprunāties ar saviem mīļajiem jau pirms svētkiem. 

Neparasta ideja Ziemassvētku dāvanu dāvināšanai

FOTO: Shutterstock.com

Ziemassvētki ir laiks, kad vēlamies iepriecināt ikvienu ģimenes locekli. Tomēr būtu neprāts iztērēt ārkārtīgi daudz līdzekļu, lai ikvienam nopirktu kādu nieciņu, ko iespējams šim cilvēkam nemaz nevajag. Lūk, ideja par kuru vērts aprunāties ar saviem mīļajiem jau pirms svētkiem. 

Ja svētkus esat nolēmuši svinēt lielā pulkā, ievies ģimenē jaunu tradīciju, kas iepriecinās ikkatru un Ziemassvētku vakarā atnesīs daudz līksmības. 

Jādara tā:
Katram ģimenes loceklim, kas ieradīsies svētku svinībās, nepieciešams sarūpēt tikai vienu dāvanu. Tās maksimālo vērtību nosakiet, iepriekš vienojoties. Ziemassvētku vakarā, kad visi sanākuši, visas dāvanas salieciet vienā lielā kastē vai dāvanu maisā un izraugieties vienu atbildīgo, kas tās izdalīs. To var darīt ar aizsietām acīm. 

Kad katrs saņēmis savu dāvanu, laiks pielietot metamo kauliņu un uzspēlēt spēli. Pirms kauliņa mešanas, vienojaties par ciparu nozīmi.

Reklāma
Reklāma

Idejas ciparu nozīmēm:

Skaitlis "1" - sava dāvana jānodod blakus sēdošajam, kas atrodas pa labi.
Skaitlis "2" - dāvana jānodod blakus sēdošajam, kas atrodas pa kreisi.
Skaitlis "3" - dāvana jānodod pretī sēdošajam.
Skaitlis "4" - dāvana jānodod trešajam sēdētājam pa labi.
Skaitlis "5" - dāvanas samaina tikai puiši.
Skaitlis "6" - dāvanas samaina tikai meitenes.   

Kad katrs dalībnieks kauliņu uzmetis vienu reizi, spēli pārtrauciet un izsaiņojiet dāvanas.