Piecas sirdi sildošas dāvanu idejas Ziemassvētkiem

Tuvojas Ziemassvētki, un ir īstais laiks sākt domāt, ko dāvināt saviem tuviniekiem. Vai vēlies praktisku, bet tajā pašā laikā arī oriģinālu, īpaši tavam tuvajam cilvēkam veltītu dāvanu? ZOOMBOOK piedāvā labākās dāvanu idejas Ziemassvētkiem!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

1. Fotogrāmata

Pirmā un atmiņā paliekošākā dāvana ir fotogrāmata! Ne tikai tāpēc, ka tas, kas ir saglabāts fotogrāmatā, paliek un atdzīvojas, ik reizi, kad atverat grāmatu, bet arī tāpēc, ka tajā ietilpst vairāk, nekā var izteikt ar vārdiem. Skan liriski, bet pašu veidota fotogrāmata raisa īpaši spēcīgas pozitīvās emocijas, jo tajā var ievietot skaistākās ceļojumu fotogrāfijas, mirkļus no skaistākajiem svētkiem vai pat izveidot to kā sava bērna zīmējumu grāmatu.

 

2. Sienas kalendārs

Skaista dāvana, kas noderēs visu nākamo gadu. Dāvanas saņēmējs katru mēnesi sagaidīs, priecājoties par fotogrāfijām ar jūsu īpašajiem dzīves mirkļiem, kā arī zinās visus jums svarīgākos datumus, jo Jūs tos būsiet atzīmējis kalendārā. Tā ir praktiska dāvana un vienlaikus arī skaista interjera detaļa.

 

3. Piezīmju grāmatiņa

Reklāma
Reklāma

Vēl viens – nedaudz vienkāršāks – veids, kā pārsteigt – oriģināla piezīmju grāmatiņa. Izveidojiet vāciņus ar tuviniekam mīļu fotogrāfiju, bērnu zīmējumu, tīkamā krāsā un ierakstiet sirdij tīkamu novēlējumu. Šādu grāmatiņu katrs vēlētos savā īpašumā.

 

4. Fotogrāfija uz kanvas auduma

Tā ir brīnišķīga, interjeru rotājoša un bezgala personīga dāvana, kas iepriecinās katru jums mīļo cilvēku. Kanvas apdrukai izmantojot personīgu, kopā uzņemtu fotogrāfiju vai paša uzzīmētu zīmējumu, izveidosiet oriģinālu dāvanu, kas rotās jūsu tuvinieka māju!

 

5. Darba kalendārs

Uzdāviniet darba kalendāru ar individuālu vāku. Noformēt kalendāru varat, kā vien vēlaties: ar fotogrāfijām, kuras atgādinās priecīgākos dzīves mirkļus, ar jautriem attēliem vai varbūt ar vārdiem, ko neuzdrošināties izteikt skaļi...


Līdz 20.01.2016. visai ZOOMBOOK produkcijai tiek piemērota 20% atlaide.
Izveido dāvanu www.zoombook.lv
Atlaides kods: MANADAVANA