"Minkas" svin Tēva dienu! Idejas svinībām bērnudārzā

Inčukalna novada PII "Minka" piektdien 11. septembrī aicināja kopā visus tēvus, lai pulciņā omulīgi un interesanti pavadītu Tēvu dienai veltītu pēcpusdienu.

Minkas vadītāja sveica visus tēvus šajā skaistajā dienā un bērni veltīja tēviem bumbiņu salūtu.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

"Minkas" vadītāja sveica visus tēvus šajā skaistajā dienā un bērni veltīja tēviem bumbiņu salūtu.


Gaidot šo īpašo dienu bērni kopā ar skolotājām gatavoja nelielas pārsteigumu dāvanas - papīra kaklasaites, tauriņus no filca auduma, zīmējumus un arīčaklos kukainīšus bizbizmārītes no filca auduma.
Tētus "Minkas" pagalmā sagaidījām ar mūziku un plakātiem "Tu esi VisLabākais", "Tu esi VisGudrākais", "Tu esi Vis Stiprākais", "Tu esi supertētis" utt.



Atšķirībā no citām svētku reizēm, tēti šoreiz nebija pasīvi vērotāji, bet bija pasākuma galvenās personas. Viņi aktīvi, aizrautīgi, radoši dalījās ar bērniem savās zināšanās par fiziku, ķīmiju utt., rādot dažādus eksperimentus.


Lepnums un prieks bērnu acīs, ka tieši viņu tētis kaut ko rāda un stāsta citiem ir neizmērojams!
Tēvi savukārt atzina, ka viņi ļoti labprāt šādi darbotos vēl arī citas reizes un mācītu, rādītu vai stāstītu visiem bērniem to, ko paši prot.


Arī māmiņas pēcpusdienā nebija aizmirstas - viņas kopā ar bērniem varēja pagatavot tētim apsveikumu vai īpašās ģimenes rokassprādzes (no dzijas un papīra).


Iesūtījusi: PII "Minka" metodiķe Vivita Batānova


Tēva diena Latvijā ir oficiāli atzīti svētki, un lai stiprinātu šo skaisto, tētiem tik svarīgo svētku svinēšanu, ģimenes portāls „Mammamuntetiem.lv” kopā ar „Laimas šokolādes muzeju”aicina ikvienu bērnudārza grupiņu piedalīties ideju konkursā “Kā mēs sveicam savus tētus”. Konkursa galvenais uzdevums – iesūtīt savu ideju tētu sveikšanā. Iesūtītās ierosmes publicēsim portālā Tēva dienas oficiālajā lapā Tevadiena.lv – kopā saliktas, tās būs iedvesmas avots citiem!

Reklāma
Reklāma

 

BALVAS

Galvenā balvā – iespēja vienai bērnudārza grupiņai doties saldā ceļojumā uz Laimas šokolādes muzeju, kā arī LEGO konstruktoru komplekti!

 

1. vietas ieguvēji (viena bērnudārza grupiņa) balvā saņems ceļojumu uz Laimas šokolādes muzeju Rīgā, Miera ielā 22, saldumus no “Laima”, spēli “Kakao pupiņas ceļojums”, kā arī LEGO konstruktoru komplektus!

2. un 3. vietas ieguvēji balvā saņems saldumus no “Laima”, spēli “Kakao pupiņas ceļojums”, kā arī LEGO konstruktoru komplektus!

KONKURSA NOTEIKUMI

  • Iesūti vismaz vienu ideju ar foto, kā bērnudārzā esat atzīmējuši Tēva dienu vai ar kādu dāvanu esat iepriecinājuši tētus.

  • Idejai nav obligāti jābūt realizētai šajā gadā, tā var atspoguļot arī iepriekšējo gadu svinības.

  • Ja sūtāt ideju dāvanai vai rotaļai, lūgums uzrakstīt nelielu pamācību, kā šāda dāvana gatavojama vai spēle spēlējama, lai to varētu izmantot arī citi Tēva dienas svinētāji.

  • Konkursa darbus sūtiet līdz 15. septembrim (ieskaitot) uz e-pastu redakcija@mammam.lv,audra@mammam.lv vai pa pastu ar norādi “Konkursam”. Adrese: SIA Mammām un Tētiem, Brīvības iela 40-16, LV-1050. (pasta zīmogs 15. septembris).

  • Pieteikumā norādi pirmsskolas izglītības iestādi, grupiņu, bērnu skaitu, kontaktinformāciju.

  • Uzvarētājus noteiksim 21. septembrī.

  • Uzvarētāju noteiks Mammamuntetiem.lv redakcijas un “Laimas šokolādes muzeja” pārstāvju žūrija.

 

Godināsim tētus un stiprināsim Tēva dienas tradīcijas visā Latvijā!