Tēva diena PPII KARLSONS! Pārsteigumi, dāvanas un uzdevumi

Tēva dienu gaidījām ar nepacietību, jau no paša rīta bērni rosījās un palīdzēja mums - pedagogiem,lai sagatovotu tētiem labāko Tēvu dienu pārsteigumu, pilnu ar pārsteigumiem un dāvanām un kopīgiem uzdevumiem.

FOTO: Mammamuntetiem.lv


Pasākumu, kā pedagogs, sāku ar lielo PALDIES no bērniem, jo bieži tētus mēs piemirstam, lai arī viņi ir ļoti vajadzīgi mums - kā labākie piemēri, kā stiprākais plecs mammām un bērniem. Beidzot, liels prieks, ka arī Latvijā daudzina šo dienu un jāteic, tētu sejās bija neviltots smaids un prieks, ka arī viņi ir neaizstājami, tāpat kā mammas :)


Tad nu lūk, neliels ieskats mūsu pasākumā.


Pirmajā daļā, kā jau kārtīgiem vīriešiem un tētiem ir jāpaēd, tāpēc, kopā ar bērniem tika gatavotas maizītes - pēc pašu izvēles izvēloties produktus un pēc tam, maizītes tika gardi ēstas, arī pēc tam, kad tika paveikti citi uzdevumi:

Produktu galds.

Sākam gatavot!:)

 

Tad bija jāparāda, cik labi prot sadarboties un kopīgiem spēkiem pārvarēt grūtības - uz galdiem bija saliktas vairākas lietas, priekšmeti un bija uzdevums - pagatavot autobusu. Tika pagatavots arī trolejbuss, kuram riteni griezās un tētis teica, ja būtu vairāk laika, tiktu izgatavots arī tā, ka var uzvilkt un brauktu pats! :) Piederumi - piena pakas, krāsainie aplikācijas papīri, līme, šķēres, dekoratīvās stieplītes uc.

Beigās tēti tika pie balvām - bērnu darinātām dāvanām :) Kreklu ar šlipsi, kurā iekšā ir supertēta attēls un raksturojums - ko bērns domā par savu tēti. Tētiem bij jāuzimn, un ir neviltots prieks, ka tēti atpazina savu bērnu izteikto raksturojumu par sevi!

 

Bija paties prieks, ka ieradās VISI tēti. Tas nozīmē, ka mūsu valstī IR tabildīgi tēti, kuri izbrīvē laiku sev un bērniem, kuri saprot īstās ģimenes vērtības – bērni. Jo tie ir mūsu nākotne. Tie ir mūsu ģimeņu un valsts nākotne. Paldies tētiem, kuri mīl un ikdiena skrējienā atrod laiku, lai to veltītu saviem bērniem!

Reklāma
Reklāma

 

Iesūtījusi: PPII Karlsons skolotāja Vita. Grupa “MĀRĪTES”

 


Tēva diena Latvijā ir oficiāli atzīti svētki, un lai stiprinātu šo skaisto, tētiem tik svarīgo svētku svinēšanu, ģimenes portāls „Mammamuntetiem.lv” kopā ar „Laimas šokolādes muzeju”aicina ikvienu bērnudārza grupiņu piedalīties ideju konkursā “Kā mēs sveicam savus tētus”. Konkursa galvenais uzdevums – iesūtīt savu ideju tētu sveikšanā. Iesūtītās ierosmes publicēsim portālā Tēva dienas oficiālajā lapā Tevadiena.lv – kopā saliktas, tās būs iedvesmas avots citiem!

 

BALVAS

Galvenā balvā – iespēja vienai bērnudārza grupiņai doties saldā ceļojumā uz Laimas šokolādes muzeju, kā arī LEGO konstruktoru komplekti!

 

1. vietas ieguvēji (viena bērnudārza grupiņa) balvā saņems ceļojumu uz Laimas šokolādes muzeju Rīgā, Miera ielā 22, saldumus no “Laima”, spēli “Kakao pupiņas ceļojums”, kā arī LEGO konstruktoru komplektus!

2. un 3. vietas ieguvēji balvā saņems saldumus no “Laima”, spēli “Kakao pupiņas ceļojums”, kā arī LEGO konstruktoru komplektus!

KONKURSA NOTEIKUMI

  • Iesūti vismaz vienu ideju ar foto, kā bērnudārzā esat atzīmējuši Tēva dienu vai ar kādu dāvanu esat iepriecinājuši tētus.

  • Idejai nav obligāti jābūt realizētai šajā gadā, tā var atspoguļot arī iepriekšējo gadu svinības.

  • Ja sūtāt ideju dāvanai vai rotaļai, lūgums uzrakstīt nelielu pamācību, kā šāda dāvana gatavojama vai spēle spēlējama, lai to varētu izmantot arī citi Tēva dienas svinētāji.

  • Konkursa darbus sūtiet līdz 15. septembrim (ieskaitot) uz e-pastu redakcija@mammam.lv,audra@mammam.lv vai pa pastu ar norādi “Konkursam”. Adrese: SIA Mammām un Tētiem, Brīvības iela 40-16, LV-1050. (pasta zīmogs 15. septembris).

  • Pieteikumā norādi pirmsskolas izglītības iestādi, grupiņu, bērnu skaitu, kontaktinformāciju.

  • Uzvarētājus noteiksim 21. septembrī.

  • Uzvarētāju noteiks Mammamuntetiem.lv redakcijas un “Laimas šokolādes muzeja” pārstāvju žūrija.

 

Godināsim tētus un stiprināsim Tēva dienas tradīcijas visā Latvijā!