Bērniem patīk, ja dāvanas ir iesaiņotas! Šeit idejas, kas ir pa spēkam ikvienam

Ja drīzumā jādodas uz bērnu ballīti vai gaidāms izlaidums bērnudārzā, šīs dāvanu saiņošanas idejas var labi noderēt. Jo īpaši tāpēc, ka ir ne vien uzrunājošas, bet arī viegli īstenojamas.
Par šīm saiņošanas idejām var teikt: ātri, lēti, efektīgi!

FOTO: Artūrs Ķipsts

Par šīm saiņošanas idejām var teikt: ātri, lēti, efektīgi!

“Šīs idejas noderēs, saiņojot dāvanas gan izglītības iestādes mazajiem absolventiem, gan viņu pasniedzējiem. Jo dāvanas, kas liek smaidīt, vēlas taču saņemt visi!” saka vecāku organizācijas “Mammamuntetiem.lv” vadītāja, "Rimi Bērniem" eksperte Inga Akmentiņa-Smildziņa.

 

Dāvana ar frizūru 

  • Nepieciešams: papīra tūta, flomāsteri, zīmulis, striķītis vai atlasa lente, šķēres.
  • Darba gaita: uz tūtas uzzīmē sejiņu (zīmē tūtas apakšdaļā, jo augšējā daļa paredzēta “matiem”). Ieliek dāvanu un iepakojumu aizsien. Ar šķērēm sagriež papīru, veidojot “matus”. Ja vēlas izveidot divas astes, pirms tūtas aizsiešanas augšdaļā to nedaudz iegriež, tad tūtu aizsien divās vietās, izveidojot astītes, un ar šķērēm sagriež strēmeles, it kā tie būtu mati.

 

Dāvana ar “cilvēciņiem”

  • Nepieciešams: papīra tūta, koka knaģis, flomāsteri, karstā līme, šķēres.
  • Darba gaita: tūtu izkrāso vai aplīmē ar mirdzošām uzlīmēm. Papīra aplītim uzzīmē seju, nokrāso knaģi un pielīmē tam izveidoto sejiņu. Ieliek dāvaniņu tūtā un aiztaisa ar piemīlīgo knaģa cilvēciņu.

 

Reklāma
Reklāma

Briļļainā dāvana 

  • Nepieciešams: dāvanu maisiņš, flomāsters, karstā līme, vecas brilles, krāsains zīdpapīrs vai citi atribūti, ar ko dāvanu padarīt par “cilvēciņu”.
  • Darba gaita: ar karsto līmi dāvanu maisiņam pielīmē briļļu ietvarus, no papīra izgrieztas ūsas, bārdu. Lai izveidotu matus, var izmantot krāsainu zīdpapīru. Matus var veidot, arī vienkārši sagriežot maisiņa augšdaļu strēmelēs, savukārt deguna vietā var pielīmēt konfekti.

 

 

Lielacainā dāvana 

  • Nepieciešams: dāvanu maisiņš, karstā līme, divas bumbiņas vai riņķīši (var izmantot tenisa bumbiņas, detaļas no nevajadzīgas lampiņu virtenes, aizkaru stangu riņķīšus vai ko citu), flomāsters, dzija, šķēres.
  • Darba gaita: ar karsto līmi maisam pielīmē acis, iezīmē vai pielīmē acu zīlītes, muti un citas sejas detaļas.

 

Dāvanu saiņošanas video padoms

Saistītie raksti