Stiliste Indra Salceviča izveidojusi "nē" dāvanu sarakstu, ko aicina nedāvināt skolotājām!

Vecāku čati par Ziemassvētku dāvanām ir sākušies, tāpēc stiliste un mamma Indra Salceviča ir sagatavojusi sarakstu ar "nē" dāvanām, ko ne-dāvināt skolotājām. "Īsti neviens to nezina, bet reiz tāltālajā Mākslas akadēmijas studiju laikā es strādāju skolā. Un esmu saņēmusi arī nē- dāvanas!" atklāj sabiedrībā pazīstamā stiliste.
Mīļās mammas — nedāviniet skolotājām kalendārus ar klases bērnu bildēm! Skolotājām ir privātā dzīve un savi bērni!  Nedāviniet arī bilžu kolāžu rāmjus, aicina stiliste Indra Salceviča, kura savulaik ir strādājusi par skolotāju.

FOTO: Publicitātes foto

"Mīļās mammas — nedāviniet skolotājām kalendārus ar klases bērnu bildēm! Skolotājām ir privātā dzīve un savi bērni! Nedāviniet arī bilžu kolāžu rāmjus," aicina stiliste Indra Salceviča, kura savulaik ir strādājusi par skolotāju.

"Mīļās mammas — nedāviniet skolotājām kalendārus ar klases bērnu bildēm! Skolotājām ir privātā dzīve un savi bērni!  Nedāviniet arī bilžu kolāžu rāmjus. Visas skolotājas par savām audzināmajām klasēm veido mazus albumus. Visas tā dara, tajos ir visas bildes, arī vēstulītes un notikumu apraksti," aicina Indra Salceviča. 

 

"Nē" dāvanas skolotājām:

  • Kalendārs ar klases bildi,
  • Klases bilžu kolāžas,
  • Krūzes — cik krūžu ar bērnu fotoattēliem ir pietiekami? Nedāviniet, lūdzu, tās krūzes ar klases fotogrāfiju!
  • Piekariņi ar klases bildi un citi suvenīrveidīgi priekšmeti.

 

"Dāmas, skolotājām ir sava gaume – tas, ja jums patīk konkrēta vāze, nenozīmē, ka tā patiks jūsu skolotājai un iederēsies viņas mājas vidē!  Un tas attiecas arī uz citiem priekšmetiem vai lietām. 

Reklāma
Reklāma

Ja gribat dāvināt, no sirds, iesaku — pastalkojiet savu skolotāju sociālos tīklus, uzziniet, kādi ir viņas hobiji! Varbūt skolotājai patīk vērot putnus un viņa priecīgāka būs par binokli un nevis kārtējo vāzi ar bērnu bildēm.

Manuprāt, tas teiciens, ko bieži vien saka – dāvini to, kas pašam patīk – ir vairāk nekā stulbi. Jo nevar dāvināt to, kas pašam patīk vienmēr. Ir jādāvina to, kas patiks apdāvināmajam. Tas attiecas ne tikai uz skolotājiem," uzskata Indra Salceviča. 

 

Kā izvēlēties dāvanas (ne tikai skolotājiem), skaties Indras Salcevičas tematisko podkāstu

Saistītie raksti