Kā palīdzēt Ziemassvētku vecītim izvēlēties dāvanas?

Jau pavisam drīz klāt būs laiks, kad zem Ziemassvētku eglītes gan mazs, gan liels, meklēs viņam domāto dāvanu. Priecīgais satraukums: ko gan svētku vecītis un viņa rūķi būs sarūpējuši šajos svētkos?
Kā palīdzēt Ziemassvētku vecītim izvēlēties dāvanas?

FOTO: Publicitātes foto

Kādas dāvanas izvēlēties?

Vienkāršāk sarūpēt dāvanas ir bērniem, jo savā atklātībā viņi laikus par vēlmēm pastāsta Ziemassvētku vecītim. Tad tikai atliek izvēlēties piemērotāko un interesantāko no plašā piedāvājumu klāsta. 

Grūtāk ir sarūpēt Ziemassvētku dāvanas pieaugušajiem. Dāvanai jābūt personiskai, iepriecinot dāvanas saņēmēju un apliecinot, ka dāvinātājs ir domājis tieši par viņu. Visticamāk, ka arī šogad dāvanas vairāk tiks iegādātas internetā, lai izvairītos no drūzmas un pasargātu sevi. Par to sāciet domāt laicīgi, lai Ziemassvētki nepārsteigtu Jūs nesagatavotus. 

Interneta veikals 220.lv piedāvā dažādas dāvanas Ziemassvētkos. Katrs no mums vislabāk pazīst savus mīļos un tuvos cilvēkus, zina viņu vēlmes un vajadzības. Atliekt tikai izvērtēt – tā būs oriģināla vai praktiska dāvana vai, piemēram, romantiska dāvana savai otrajai pusītei. 

 

Dāvanu karte kā Ziemassvētku pārsteigums!

Kāds noteikti iesauksies: nekādā gadījumā! Tomēr vairums cilvēku pat nezina, kādas dāvanu kartes var atrast interneta veikala 220.lv piedāvājumā. Aplūkosim dažas no tām.

 

  • Dāvanu kartes sievietei. Tā ir iespēja pārsteigt mīļoto sievieti, uzdāvinot šādu dāvanu karti! Dāvanu komplektā iekļautie piedāvājumi spēs ne tikai pārsteigt, bet arī iepriecināt un sagādāt spilgtas un neaizmirstamas emocijas. Dāvanas saņēmēja pati varēs izvēlēties vai, piemēram, baudīt masāžu, apgūt kādu jaunu prasmi vai mesties jautros piedzīvojumos.
  • Dāvanu karte vīrietim. Daudzi piekritīs, ka izvēlēties dāvanu vīrietim ir grūtāk. Protams, ja viņš ir aizrautīgs mednieks vai makšķernieks, tad dāvanas izvēle nesagādā grūtības, bet ja tā nav, tas var izrādīties sarežģīts process. Interneta veikala 220.lv piedāvājumā esošā dāvanu karte vīrietim ļaus gan sevi palutināt, gan mesties piedzīvojumos. Piemēram, tā var būt ekskursija “Spoku nakts” diviem Rīgā vai maltīte viduslaiku gaisotnē Jaunpilī. Tie ir tikai daži no iespējamajiem variantiem. Izvēle lai paliek viņa ziņā!
  • Dāvanu karte atpūtai. Kā būtu, ja šajos Ziemassvētkos vecītis uzdāvinātu Jūsu otrajai pusītei dāvanu karti brīvdienu romantikai? Tā būtu iespēja atpūsties, baudīt kopā būšanu ar mīļoto cilvēku, neuztraucoties par ikdienas steigu un nebeidzamajiem nepadarītajiem darbiem. Padomājiet, kad pēdējo reizi nesteidzīgi baudījāt divvientulību. Varbūt ir pienācis laiks to atkal izbaudīt?
  • Dāvanu karte pārim. Šis komplekts ietver dāvanas, kas tās saņēmējiem ļaus izvēlēties piemērotāko, lai kopā baudītu neaizmirstamus mirkļus. Vai tā būs romantiska fotosesija, gardas vakariņas vai spraigs piedzīvojums, lai tas paliek viņu ziņā. Iespējams, ka tā būs labākā Ziemassvētku dāvana, ko viņi būs saņēmuši.

Mīļie vecāki, palutiniet savu jau pieaugušo bērnu un viņa otro pusīti, uzdāvinot viņiem atpūtu divatā! Viņiem tā būs iespēja atpūsties no ikdienas, bet Jums – prieks pabūt kopā ar mazbērniem.

 

  • Dāvanu karte piedzīvojumu meklētājam. Dāvanas saņēmējs varēs izvēlēties jebkuru no piedāvājumiem! Tā ir izjāde ar zirgu vai adrenalīna pilns lidojums ar paraplānu, tradicionālo latviešu dzērienu un ēdienu baudīšana un daudzi citi interesanti piedāvājumi.

Ja Jūsu bērns, vienalga vai viņš ir pusaudzis vai jau students, krāj naudu lielākam pirkumam, uzdāviniet dāvanu karti trūkstošās summas apmērā, lai šis sapnis piepildās tieši Ziemassvētkos! 

 

Kā redzat, arī dāvanu karte var būt lieliska dāvana Ziemassvētkos.

 

Dāvanu iesaiņošana

Skaists un gaumīgs iesaiņojums ir viens no galvenajiem pārsteiguma momentiem. Veikala 220.lv piedāvājumā atradīsiet visdažādākos materiālus dāvanu iesaiņošanai. Aplūkojiet tos un izvēlieties tīkamākos, lai Ziemassvētku dāvanas izdotos iesaiņot skaisti un interesanti! 

 

Vienalga vai izvēlēsieties praktiskas vai romantiskas dāvanas saviem mīļajiem, galvenais, lai tās nāk no sirds! Ziemassvētki ir dāvināšanas laiks, tādēļ palūkojieties apkārt, varbūt Jums blakus dzīvo kāds ļoti vientuļš cilvēks. Pārsteidziet viņu šajos Ziemassvētkos! Dāvanai nav jābūt lielai un grandiozai, svarīgākais ir tas, ka atcerēsieties arī viņu.

 

Vai zem Jūsu Ziemassvētku eglītes būs dāvana arī ģimenes mīlulim? Interneta veikalā 220.lv atradīsiet arī dāvanu savam mājdzīvniekam. 

 

Lai jauks, gaišām domām un emocijām piepildīts Ziemassvētku gaidīšanas laiks un priecīgi Ziemassvētki!

 

Jūsu 220.lv.