Kā nekļūdīties mājas biroja iekārtošanā?

Attālinātais darbs ir lieliska iespēja veiksmīgāk līdzsvarot darbu ar privāto dzīvi vai ietaupīt laiku, kas citādi būtu jāpavada ceļā uz un no darba vietas. Taču viens no lielākajiem izaicinājumiem ir iekārtot patiešām ērtu un funkcionālu darba vietu mājas, kurā apkārtējie trokšņi netraucē koncentrēties, ir pietiekoši daudz glabāšanas vietu un pieejams viss nepieciešamais konkrētā darba veikšanai.
Arī mājas birojiem ir vēlams izvēlēties ergonomiskus biroja krēslus ar regulējamu un mugurkaula izliekumam atbilstošu atzveltni un roku balstiem!

FOTO: Publicitātes foto

Arī mājas birojiem ir vēlams izvēlēties ergonomiskus biroja krēslus ar regulējamu un mugurkaula izliekumam atbilstošu atzveltni un roku balstiem!

Jo mazāk traucēkļu ietekmēs darba vietu, jo efektīvāks un arī produktīvāks būs attālinātais darbs mājās.

 

Pārdomāta atrašanās vieta

Darba vietu mājās visefektīvāk ir iekārtot atsevišķā telpā, jo, aizverot istabas durvis, tiek iegūts nepieciešamais privātums un klusums. Taču ne vienmēr mājas ofisam ir iespējams atvēlēt veselu istabu. 
Meklējot piemērotāko vietu darba vietas izvietošanai mājoklī, ir jāapsver gan apgaismojuma pieejamība, gan trokšņu avoti mājokli. Darba vietu vislabāk ir novietot visklusākajā pieejamās telpas daļā, kurā ir dabiskais apgaismojumus. Lai arī darba vieta ir jāaprīko arī ar kvalitatīvu vispārējo un galda apgaismojumu, dabiskās gaismas klātbūtne telpā ļaus justies komfortabli un enerģiski.


Ergonomiskas mēbeles

Katrai mēbelei mājas birojā ir sava nozīme. Jo precīzāk iekārtojums atbildīs veicamā darba specifikai un nodrošinās komfortablus darba veikšanas apstākļus, jo produktīvāks būs darbs mājas birojā. 

Reklāma
Reklāma

Ofisa krēsli mājas birojos ir tikpat svarīgi kā tradicionālajos ofisos.

Attālinātais darbs neatceļ garas darba stundas, kuru laikā nepareizas darba pozīcijas dēļ var pastiprināties nogurums un diskomforts, jo sāk sāpēt mugura vai plecu zona. Tādēļ arī mājas birojiem ir vēlams izvēlēties ergonomiskus biroja krēslus ar regulējamu un mugurkaula izliekumam atbilstošu atzveltni un roku balstiem. 


Turklāt, nedrīkst aizmirst arī par plauktiem, atvilktņu blokiem vai citiem darbam nepieciešamo lietu uzglabāšanas risinājumiem, kas ļauj izvairīties no haosa darba vietā.


Mēbeļu salona “Kate” plašo mēbeļu piedāvājumu veido mūsdienīgas, vizuāli kvalitatīvas un ergonomiskas mēbeles mājai un birojam, tādēļ visas nepieciešamas mēbeles ērta mājas biroja iekārtošanai ir iespējams iegādāties vienuviet no apgaismojumu un logu noformējuma līdz biroja skapjiem, plauktiem, galdiem un krēsliem. Ieskatieties www.kate.lv, kur varēsiet atrast visu mūsdienīga un ērta mājas biroja iekārtošanai.

Saistītie raksti