Ja mājās ir bērni vai suns, iRobots ir lielākais palīgs!

“Ja ģimenē ir mazi bērni un vēl suns, tad nav nekāds brīnums, ja mājokļa grīdas ir nepieciešams uzslaucīt un uzmazgāt katru dienu. Tas ir, ja vien nekaitina mūžam šņirkstošās smiltis zem kājām,” stāsta ģimenes portāla mammamuntetiem.lv vadītāja, divu bērnu mamma Inga Akmentiņa-Smildziņa. “Tāpēc lieli bija mūsu prieki, tiekot pie diviem iRobotiem – viens uzslauka putekļus un smiltis, otrs – veic mitro uzkopšanu.” 
Smildziņu vecākā atvase dēls Klāvs ierosināja uzņemt šādu bildi, kas apliecina - ja ir iRobots, kas uzkopj grīdas, tad ģimenei ir laiks, lai kopā skatītos Olimpiskās spēles.

FOTO: Mārtiņš Garais, http://garais.lv/

Smildziņu vecākā atvase dēls Klāvs ierosināja uzņemt šādu bildi, kas apliecina - ja ir iRobots, kas uzkopj grīdas, tad ģimenei ir laiks, lai kopā skatītos Olimpiskās spēles.

 

Kamēr iRoboti uzkopj grīdu, tētim ir laiks pikoties ar bērniem un kopā skatīties Olimpiskās spēles

“Tajā nedēļā, kad mūsu mājās ieradās abi iRoboti, bija uzsnidzis pirmais sniegs. Nedēļas nogalē gaidījām viesus – tad parasti es gatavoju ēst, bērni uzkopj savu istabu, bet vīrs no rokām neizlaiž putekļu sūcēju un grīdas mazgājamo birsti,” par iRobotu ienākšanu ģimenes mājoklī stāsta Inga Akmentiņa-Smildziņa. “Taču šoreiz viesu gaidīšana izvērtās pavisam citāda... Bērni sauca: “Tēti, izejam pagalmā papikoties?”. Vīrs paraustīja plecus – grīdas jau uzkopj iRoboti, kāpēc tad neiziet papikoties ar mazajiem? Tā nu viņi devās baudīt ziemas priekus, tiesa, es paliku pie pannas, jo robota, kas uztaisa maltīti viesiem, mums vēl nav,” smej mammamuntetiem.lv vadītāja. 

Irobots

Tas ir fakts - ja mājokļa grīdas uzkopj iRobots, vecākiem daudz vairāk laika paliek laika pavadīšanai kopā ar bērniem. Šeit Smildziņu ģimenes daiļā dzimuma pārstāves kopā vēro Olimpiskās spēles. 

 

iRobotu darbība vienkārša – tos ieslēdz bērni

“Manuprāt, lielais slaucītājs un mitrās uzkopšanas iRobots jeb kā mēs to dēvējam - “Omīte” - ir ideāla kombinācija. Vispirms palaižam lielo slaucītāju jeb "iRobot Roomba 780" un tad “Omīti” jeb "iRobot Braava". Uzkopšanas rezultāts ir ļoti labs – īpaši, ja iRobotus darbina katru dienu. Un tas nav grūti! Tos prot ieslēgt gan mans 8 gadus vecais dēls, gan nepilnus 5 gadus vecā meita Lība.” 

Irobots

Nepilnus 5 gadus vecā Lība iRobotu "iRobot Braava", ko ģimene mīļi dēvē pat "Omīti", prot ne vien ieslēgt, bet arī uzpildīt - samitrināt lupatiņu, ieliet ūdeni un visu sastēllēt kopā, lai "Omīte" varētu veikt mitro uzkopšanu. Tas ir vienkārši!

 

Lai iRobots “neapēstu” Lego, bērni cītīgi kārto istabu

Jā, lielais slaucītājs jeb "iRobot Roomba 780" ieslauka sevī arī mazās Lego un citu rotaļlietu detaļas! Mūsu bērni to zina, tāpēc pirms iRobotu ieslēgšanas veikli savāc mantas pa grīdu – viņiem gribas, lai grīdas ir tīras, jo zina, ka citādi smilšu jūrās sāks dzīvot blusas,” smaida I.Akmentiņa-Smildziņa.

Irobots

Reklāma
Reklāma

 

Suns iRobotus izliekas neredzam

Tie, kam ir suns, parasti jautā par suņa attiecībām ar iRobotiem. “Mūsu suns par tiem neliekas ne zinis! Pirmajā dienā bija saērcināts, ka tie neļauj gulēt – ikvienu priekšmetu, kam iRobots piebrauc, viņš nedaudz pastumda, pārbaudot, vai zem tā nevar ko uzkopt. Tāpat iRoboti izdarās ar mūsu suni!” smejas Inga. Ja pirmajā dienā Smildziņu ģimenes suns – Ziemeļvējš – bijis nedaudz izbrīnīts un reizē neapmierināts par jaunajiem mājas iemītniekiem, tad drīz vien pieradis. “Tagad, kad iRoboti braukā pa māju un baksta arī Ziemeļvēju, viņš netraucēti turpina gulēt – pat aci neatver!” teic Inga. Viņa pieļauj, ka nebūt ne visi suņi Irobotus uzņem tik rāmi – Ziemeļvējš ir angļu buldogs, un šī šķirnes pārstāvji ir ļoti mierīgi, par niekiem nerej un daudz guļ. 

 

“Lai vai kāda ir suņa šķirne, ikvienam, kam mājās ir suns, iesaku iRobotu – lielisks tam ir lielais slaucītājs "iRobot Roomba 780", kas veiksmīgi savāc sunim izkritušās spalvas un ar ķepām sanestās smiltis,” iesaka mammamuntetiem.lv vadītāja. 

Inga Akmentiņa-Smildziņa, mammamuntetiem.lv

Angļu buldoga saimniece Inga uzslavē savu mīluli par jauku izturēšanos pret iRobotiem, kas nopietni rūpējas par grīdu tīrību pēc suņa piestaigātās mājas.

 

IZLASI ARĪ:

Mēs savu biroju uzkopjam ar iRobotiem!

 

Piesakiet iRobota bezmaksas testam!

Ja vēlies apskatīt iRobotus klātienē, laipni esi gaidīts Gudro Sievu skolā (Rīgā, Brīvības ielā 40, pagalma ēkā), kā arī vari pieteikties to testēšanai, zvanot uziRobot.lv biroju -  tālr. 20244222 vai ieejot www.irobot.lv/test. iRobotus iegādāties vari www.iRobot.lv/order.