Mēs savu biroju uzkopjam ar iRobotiem!

Mūsu biroju - Gudro Sievu skolu, Bērnu universitāti un Mammamuntetiem.lv redakciju – uzkopj trīs dažādi iRoboti no www.iRobot.lv. Kāpēc trīs? To tūdaļ izstāstīsim, bet jāsaka, ka esam priecīgi un zinām, ka to novērtē arī mūsu ciemiņi un apmeklētāji. 
Robots-putekļusūcējs iRobot Roomba 780 iecelts galvenā robota lomā - tas mammamuntetiem.lv un Gudro Sievu skolā strādā katru dienu.

FOTO: Mārtiņš Garais, http://garais.lv/

Robots-putekļusūcējs iRobot Roomba 780 iecelts galvenā robota lomā - tas mammamuntetiem.lv un Gudro Sievu skolā strādā katru dienu.

 

“Laimīgie, jums ir “iRoboti”!” -  regulāri no Gudro Sievu skolas (GSS) vai Bērnu universitātes (BU) apmeklētājiem vai mammamuntetiem.lv sadarbības partneriem saņemam šādus vai līdzīgus izsaucienus. Un mēs patiešām esam iepriecināti, ka iRoboti mūsu birojā ieradās tieši rudenī – slapjo un smilšaino zābaku laikā. Ja vienā pēcpusdienā ir divas trīs nodarbības, kur kopumā ierodas vismaz 50 zābaku pāru, tad... laikam jau komentāri lieki, kāda kļūst grīda. 


Lai grīdas spīdētu - čik – čik! - un gatavs, un mazie darba rūķi jau uzsūknē ne vien putekļus un smiltis, bet arī veic mitro uzkopšanu un grīdas pamatīgu mazgāšanu. 

“Vislabāk man patīk tas, ka iRoboti ieekonomē manu laiku! Apkopēja mūsu telpas netīra katru dienu, taču grīdām ir jābūt tīrām visu laiku – pie mums notiek ne vien nodarbības lekciju veidā, bet arī vingrošana – tai skaitā topošajiem vecākiem, senioriem, kā arī mazuļiem. Tagad, lai grīdas spīdētu - čik – čik! - un gatavs, un mazie darba rūķi jau uzsūknē ne vien putekļus un smiltis, bet arī veic mitro uzkopšanu un grīdas pamatīgu mazgāšanu. Tikām varam veltīt laiku skaistiem, jauniem projektiem, sarunām, atpūtai,” stāsta Gudro Sievu skolas projektu vadītāja Kristīne Bērziņa.

Irobots

iRobot Roomba 780 - grīdas sausās uzkopšanas robots-putekļusūcējs uzkopj telpas, kamēr Gudro Sievu skolas projektu vadītāja Kristīne Bērziņa (pirmā no labās), mammamuntetiem.lv redaktore Audra Šauere un mammamuntetiem.lv vadītāja Inga Akmentiņa-Smildziņa ietur rīta kafiju.

 

Kristīne smaidot teic, ka iRoboti ne vien atvieglo ikdienas darbus, bet izrādījušies lieliski palīgi arī pilnīgi citā jomā – tie ir cilvēku brīnumjauki saliedētāji! “iRobots ir labs veids, kā uzsākt sarunas, kā aizpildīt neveiklos momentus, kad telpā vienkopus sanāk vairāki savstarpēji nepazīstami cilvēki un īsti nav par ko runāt. Kopš GSS strādā iRoboti, šādu problēmu patiešām nav! Ikdienišķie darbi, kas saistās ar telpu uzkopšanu, skar mūs visus, un, ja redzam veidu, kā no tiem atbrīvoties vai vismaz tos atvieglot, sarunas itin viegli uzsākas pat ar nepazīstamiem cilvēkiem,” pieredzē dalās K.Bērziņa. Piemēram, seniores, kuras apmeklē vingrošanu GSS, sākušas nopietni apsvērt iRobotu iegādi, jo grīdu mazgāšana saistās ar vienveidīgu locīšanos, kas mugurai nav ieteicama. Tāpēc seniores labāk izvēlētos šādu risinājumu - kamēr iRobots uzkopj viņu māju, tikām pašas nāk vingrot pie GSS lieliskajām fizioterapeitēm! 


TRĪS iROBOTI, KAS UZKOPJ MAMMAMUNTETIEM.LV, GUDRO SIEVU SKOLU UN BĒRNU UNIVERSITĀTI 

 

Lielais slaucītājs - iRobot Roomba 780 - grīdas sausās uzkopšanas robots-putekļusūcējs, kas savāc birojā sanesto smilšu jūras.

Irobotu cenas

"Šis robots ir salīdzinoši skaļš, tāpēc to parasti ieslēdzam, kad telpās ir tikai mūsu darbinieki. Vai arī izmantojam brīnišķīgo opciju - uzlieku, lai robots ieslēdzas pats, kad nodarbības Gudro Sievu skolā jau sen beigušās. Un, kad no rīta atkal atnākam, grīdas jau spīd un laistās," priecīga Kristīne, piebilstot, ka šis robots lieliski uzkopj arī paklājus.

Skaties video ar Lielo slaucītāju darbībā!

Reklāma
Reklāma

 

Omīte - iRobot Braava – grīdas uzmazgāšanas robots, bez kura ikdiena mūsu birojā vairs nav iedomājama! iRobot Braava jeb Omīte, kā to mīļi esam savā birojā nodēvējuši, mūsu acīs ir pilnīgs zelta gabaliņš. Bez pārspīlēšanas! Kad telpas uzsūknētas ar iRobot Roomba 780slēdzam iekšā Omīti, kas ir izmēros mazākais robotiņš un kas ar mitru mikrošķiedras lupatiņu klusiņām un rūpīgi uzmazgā katru kaktiņu. Tas dara savu darbu, nevienam netraucējot, pat ja telpā notiek sapulce. 

Irobots mitrajai uzkopšanai

Jo īpaši svarīga mums ir grīdu tīrība vingrošanas telpā, pa kuru rāpo mazuļi, kamēr mammas vingro, un kurā topošie vecāki pirmsdzemdību kursu ietvaros apgūst praktiskus vingrinājumus un pozas dzemdību sāpju pārvarēšanai. 

 

Skaties video ar "Omīti" jeb iRobot Braava - tas veic gan sauso, gan mitro uzkopšanu

 

Lielais mazgātājs - iRobot Scooba 390 - ūdensizturīgu grīdu mazgāšanai. Varētu rasties jautājums, kāpēc mums ir nepieciešams Lielais mazgātājs, ja mums jau ir Omīte? Ja iRobot Braava jeb Omīte ir paredzēta mitrajai uzkopšanai dažādām cietām virsmām, piemēram, laminātam, linolejam, flīzēm, tad Lielais mazgātājs jeb iRobot Scooba 390 mazgā pamatīgi un ir piemērots ūdensizturīgām virsmām, kādas ir mūsu biroja koridora flīzes. 

Irobots scooba mazgāšanai

 

"Ideālā kombinācija, kādā izmantojam Lielo mazgātāju - katru dienu biroju uzsūknējam ar Lielo slaucītāju, un katru otro dienu ieslēdzam Lielo mazgātāju," pieredzē dalās Gudro Sievu skolas projektu vadītāja Kristīne Bērziņa, norādot, ka Omītei jeb iRobot Braava koridora netīrumi, ko sanes simtiem pēdu, būtu pārāk skarbs un nepiemērots uzdevums. Grīdas flīžu mazgāšanai tiek izmantots silts ūdens, kam pievieno speciālu tīrīšanas līdzekli.

 

Kā grīdas uzkopj iRobot Scooba 390

 

Piesakiet iRobota bezmaksas testam!

Ja vēlies apskatīt iRobotus klātienē, laipni esi gaidīts Gudro Sievu skolā (Rīgā, Brīvības ielā 40, pagalma ēkā), kā arī vari pieteikties to testēšanai, zvanot uz iRobot.lv biroju -  tālr. 20244222 vai ieejot www.irobot.lv/test. iRobotus iegādāties vari www.iRobot.lv/order.