Runcis Zuko vērtē, vai mājdzīvniekam vajadzīga viedās mājas dzirdinātava

"“Mammu, paskaties! Arī mūsu Zuko vajag tādu skaistu ūdens aparātu,” kad apmeklējām zoo veikalu, bērni vērsa manu uzmanību uz gaumīgu, baltu mājdzīvnieku dzirdinātavu. Liels bija mūsu prieks, kad pēc dažām dienām saņēmām piedāvājumu šo ierīci – “Xiaomi” dzīvnieku dzirdinātavu – testēt mūsu runcim Zuko," stāsta Zuko saimniece Inga.
Mājdzīvnieku dzirdinātava ir ērti lietojama un simpātiska – runcim Zuko ļoti piestāv!

FOTO: Artūrs Ķipsts

Mājdzīvnieku dzirdinātava ir ērti lietojama un simpātiska – runcim Zuko ļoti piestāv!

"Xiaomi Smart Pet Fountain" aprakstā teikts, ka ierīce simulē kalnu straumi, izmantojot apļveida ūdens ciklu. Tā nodrošina mājdzīvniekus ar skābekli bagātinātu tekošu ūdeni, kas atbilst viņu dabiskajām vajadzībām un palielina interesi par regulāru padzeršanos.

 

 

Vai Zuko interese par regulāru padzeršanos tagad ir palielinājusies, grūti spriest – viņš arī iepriekš bieži dzēra ūdeni. Taču interesants ir šāds fakts: 

kad tikko ierīce bija izņemta no iepakojuma un sagatavota lietošanai, kaķis uzreiz apsēdās un ūdeni sāka kāri lakt. 

Noteikti pozitīvi vērtējams tas, ka dzirdinātava ir ļoti klusa un ārkārtīgi viegli kopjama. Arī filtru iztīrīt ir ļoti vienkārši. Turklāt ierīce ir skaista – tā esot 2020. gada IF dizaina balvas ieguvējs, teikts Xiaomi mājas lapā. Tāpat oficiālā informācija liecina, ka dzirdinātavu ērti var vadīt, izmantojot Xiaomi App un ir iespējama savienojuma izveide ar viedo māju, tomēr šīs iespējas neesam izmēģinājuši – īsti nav vajadzības.

 

Reklāma
Reklāma

Kad Zuko dzirdināšanai izmantojām vienkāršu bļodiņu, itin bieži kāds no mājiniekiem garāmejot to nejauši pagrūda, izšļakstot ūdeni. Šādas lietas vairs neatkārtojas. Tāpat domāju, ka Zuko vairs nedraud tas, ka viņa ūdeni izdzers kāds ciemos atbraukušais suns.

 

 

Kopsavilkumā – Xiaomi mājdzīvnieku dzirdinātava nav pirmās nepieciešamības prece, ja vien kaķa saimnieki sava mīluļa ūdeni parastajā traukā nomaina un bļodiņu izmazgā katru dienu. Taču nenoliedzami tā ir ērti lietojama un simpātiska (mūsu Zuko ļoti piestāv!), tomēr jāņem vērā, ka maksā 60 eiro. 

Saistītie raksti