Bezvadu austiņas – praktiska dāvana Ziemassvētkos!

Tuvojoties svētku laikam, jāsāk meklēt un iegādāties dāvanas saviem mīļajiem vai, varbūt, Ziemassvētkos vēlaties iepriecināt pats sevi?
Bezvadu austiņas būs dāvana, kas saņēmēju priecēs ilgi!

FOTO: Pexels.com

Bezvadu austiņas būs dāvana, kas saņēmēju priecēs ilgi!

Ja ierastās dāvanu idejas jau izsmeltas, praktiska un vienmēr noderīga dāvana būs bezvadu austiņas! Attīstoties modernajām tehnoloģijām, mūzikas klausīšanās ir kļuvusi pavisam ikdienišķa mūsu dzīves sastāvdaļa. Pastaigas laikā, sportojot, dodoties darba gaitās vai vienkārši atpūšoties – mūzika ir mūsu ikdienas ceļabiedrs.


Lai mūzikas klausīšanos padarītu vēl kvalitatīvāku un pieejamu jebkurā brīdī – talkā nāks bezvadu bluetooth austiņas, kas, savienotas ar viedtālruni, ļaus mūzikai būt vienmēr pieejamai, kad tas nepieciešams. Ja vēlaties uzzināt kā izvēlēties piemērotāko modeli un veidu savai dāvanai, lasiet raksta turpinājumā!

 

Kā izvēlēties piemērotākās bezvadu austiņas?

Lai izvēlētos piemērotāko modeli un veidu, pirmkārt, būs jāzina, kādam mērķim šī dāvana  galvenokārt kalpos! Vai dāvanas saņēmējs ikdienā daudz laika pavada sportojot, varbūt mūziku klausās pa ceļam uz darbu? Vai, iespējams, austiņas kalpos mācoties vai atpūšoties?

 

Ja austiņas tiks izmantotas sporta zālē, sportojot, kur nepieciešama kustību brīvība, piemērotākas būs tirgū pieejamās sporta austiņas. Iespējams izvēlēties gan uzliekamās, gan ausīs ieliekamās sporta austiņas, kas būs drošas pret sviedriem un šļakatām. Pieejami modeļi ar ērti izmantojamu tālvadības pulti svarīgāko funkciju veikšanai, tāpat pieejami atvērtā tipa austiņu modeļi, kas skriešanas laikā ļaus uztvert apkārt esošo troksni.

 

Ja dāvanas saņēmējs ir mūzikas fans un mūziku klausīsies atpūšoties, šeit lieliska izvēle būs uzliekamās, lielāka izmēra austiņas ar stīpu, kas nodrošinās kvalitatīvu mūzikas baudījumu.

 

Cilvēki, kas daudz laika pavada ikdienā veicot un pieņemot zvanus, ļoti novērtēs bezvadu austiņas ar mikrofonu. Šī funkcija ļaus pieņemt un atbildēt uz zvaniem ērti un, galvenais, droši. Veicot garākus pārbraucienus, vadot automašīnu, bezvadu austiņas ar mikrofonu ļaus ietaupīt laiku un ērti atbildēt uz zvaniem, netraucēti braucot pie auto stūres.

 

Tāpat svarīgi noteikt cenu kategoriju, kādā vēlaties iekļauties. Ne vienmēr dārgāks nozīmēs labāks. Arī demokrātisko cenu kategorijā pieejamas kvalitatīvas austiņas.

 

Kādu zīmolu izvēlēties?

Viens no aspektiem, kam tiek pievērsta uzmanība izvēloties bezvadu austiņas, ir zīmols. Protams, ja esiet kāda konkrēta zīmola fans, tad var turēties pie pārbaudītām vērtībām, balstoties uz personīgo pieredzi vai atsauksmēm. Zinot, kāda zīmola viedtālruni izmanto dāvanas saņēmējs, arī tas var atvieglot austiņu izvēli. Apskatīsim dažus populārākos zīmolus un to piedāvājumu.

 

JBL bezvadu austiņas

Demokrātiska cena, taču kvalitātes ziņā neatšķiras no daudz dārgākiem modeļiem – JBL austiņas būs gudra izvēle. Šīs firmas austiņas iekarojušas savu vietu tirgū ar izcilu skaņas kvalitāti, ērtu lietošanu, plašu dizaina izvēli. Pieejami modeļi gan sportam, gan datorspēļu faniem, gan uzliekamās, gan ieliekamās austiņas, ar visām nepieciešamajā funkcijām. Ilgs kalpošanas laiks, ātra uzlāde – viss, kas nepieciešams! Turklāt, par fantastiskām cenām!

Reklāma
Reklāma

 

Samsung bezvadu austiņas

Samsung firmas austiņas ir kvalitatīva un zināma vērtība. Samsung Galaxy Buds austiņas pieejamas skaistos krāsu toņos, atkarībā no modeļa, saderīgas gan ar Android, gan iOS sistēmām, ērti savienojamas gan ar viedtālruni, gan viedpulksteni – pārbaudīta vērtība. Šīs firmas austiņas pieejamas dažādās cenu kategorijās, kas ļaus izvēlēties sev piemērotāko modeli.

 

Samsung austiņas pazīstamas ar izcilu un sabalansētu skaņas kvalitāti. Ērtas un ergonomiskas lietošanai, mazinās nogurumu to lietošanas laikā. Pieejami modeļi ar viedo asistentu, kas, atskanot balsij,  ļauj kontrolēt telefonu bez pieskāriena. Citi plusi, ko novērtēt – trokšņu slāpēšanas funkcija, izcili skaidra skaņas kvalitāte veicot un saņemot zvanus, ātra uzlāde un vēl daudzi citi.

 

Apple austiņas

Bezvadu ieliekamās Apple AirPods austiņas ir klasika, Iphone austiņas, kas iepriecinās Iphone lietotājus. Tehnoloģiju gigants – kompānija Apple, ir pierādījis sevi moderno tehnoloģiju tirgū. Dārgākas kategorijas bezvadu austiņas, tās attaisnos savu cenu. Ar vienu uzlādi iespējams klausīties mūziku 5 stundas – nozarē labākais klausīšanās laiks, un līdz pat 3 stundām nodrošināts sarunu laiks.

 

Apple Beats modeļi sniegs fantastisku mūzikas baudījumu tā, kā to iecerējis mākslinieks.

Pateicoties Apple tehnoloģijām, šie modeļi nodrošinās Premium klases mūzikas klausīšanās pieredzi. Pieejami sviedru un ūdens izturīgie Apple Beats Studio Buds, kas savienojas gan ar Apple, gan Android ierīcēm. Šie modeļi nodrošinās augstas kvalitātes zvanu veikšanu un balss asistenta mijiedarbību. 

 

Apple Powerbeats Pro modeļi būs izcila izvēle sporta un skriešanas entuziastiem. Gaumīga dizaina, gan ieliekamās, gan uzliekamās Apple austiņas nebūs lēts pirkums, taču tas pilnīgi noteikti atstās iespaidu uz dāvanas saņēmēju!

 

Foto: Unsplash.com/ lala azizli

 

Kur iegādāties?

Labākās bezvadu austiņas par izcilām cenām atradīsiet interneta veikalā 1a.lv! Tur variet atrast arī visu nepieciešamo informāciju un produktu aprakstu, lai būtu droši, ka esiet izdarījis pareizo izvēli. Ieskatieties jau tagad, sāciet gatavoties laikus, un pārsteidziet savus mīļos ar lieliskām dāvanām!

 

Ja neesiet pārliecināts par to, kādas dāvanas izvēlēties šajos Ziemassvētkos, 1a.lv nāk Jums palīgā! Aizpildiet Ziemassvētku dāvanu testu un dāvanu ģenerators atradīs Jums piemērotākās dāvanas, balsoties uz dzimumu, vecuma un cenu kategoriju, dažu minūšu laikā. Tieši tik ērta var būt dāvanu izvēle! Izmēģiniet jau tagad!

Saistītie raksti