Viss, kas jāzina par benzīna pļāvējiem

Benzīna pļaujmašīna ir dārznieka labākais draugs. Nav svarīgi, vai nodarbojies ar dārzkopību prieka pēc vai kā profesionālis, zāles pļaušana ir process, no kura nekā neizvairīties..
Benzīna pļaujmašīna ir dārznieka labākais draugs.

FOTO: Publicitātes foto

Benzīna pļaujmašīna ir dārznieka labākais draugs.

Robotiskie vai elektriskie pļāvēji var būt labi palīgi maza dārza un zemas zāles uzturēšanā. Bet, ja dārza platība ir nedaudz lielāka un zāle nedaudz garāka,benzīna pļāvējs ir nenovērtējams palīgs.

Tas piedāvā jaudu un elastību, ko elektriskie aparāti nevar sniegt, ir drošāks, ar lielāku griezuma rādiusu un griež pārliecinošāk nekā elektriskais aparāts.

Turklāt benzīna pļāvējs var cīnīties arī ar pāraugušu un nekoptu zāli.

Kā izvēlēties pareizo benzīna pļaujmašīnu? Kā tā darbojas un kādu apkopi pieprasa? To ir svarīgi zināt pirms došanās uz veikalu vai tiešsaistes veikalu, lai izvēlētos savu jauno palīgu.

 

Pļāvēju veidi

Vispirms jāsaprot, ka visi benzīna pļāvēji nav vienādi. Ir dažādi veidi, kas piemēroti dažādām vajadzībām un pat dažādiem dārza veidiem.

  • Uzvelkamie pļāvēji ir mazāki un lētāki. Tos var izmantot mazu teritoriju apkopē, kur zāle aug vienmērīgi un līdzeni. Tos ir viegli pārvietot, jo tiem nav pašvirzīšanās sistēmas, tāpēc darbs ar tiem prasa nedaudz vairāk piepūles.
  • Pļaujmašīnas ir lieliska izvēle tiem, kam ir plašs vai nelīdzens zāliens. Šie aparāti paši pārvietojas, tāpēc nav jātērē spēks un enerģija, lai noturētu smago ierīci.
  • Mauriņa traktori ir domāti galvenokārt lielu māju pagalmu un platību pļaušanai. Tie ir viefektīvākie un ļauj apcirpt lielu platību ar minimālu piepūli un laiku. Mazākā mājas dārzā mauriņa traktors var būt lieks, bet, piemēram, lauku mājās tas būs nenovērtējams palīgs.

 

Reklāma
Reklāma

Izdevumi un finanses

Jāapsver, kādas cenu kategorijas zāles pļāvēju izvēlēties. Lētākie aparāti parasti ir ar mazāku jaudu un neērti. Turpretim labi un kvalitatīvi zāles pļāvēji maksā nedaudz vairāk, bet veic darbu daudz ātrāk un iedarbīgāk.

Vasarā izmaksas ir lielas. Kā tikt pie laba zāles pļāvēja, lai ietaupītu naudu citām vasaras nodarbēm?

Vienkāršs un ērts risinājums ir gudrais aizdevums, izmantojot ESTO kredītlīniju, kas ļauj iegādāties tieši tādu zāles pļāvēju, kāds nepieciešams, nemaksājot visu summu uzreiz. Tu vari veikt savu pirkumu uzreiz un atmaksāt to, paļaujoties uz elastīgu maksājumu grafiku.

 

Zāles pļāvēja apkope

Kā zāles pļāvēja īpašniekam tev ir jābūt gatavam veikt arī apkopi. Eļļas maiņa, zāģīšu asināšana, gaisa filtru tīrīšana un aizvietošana – tie ir tikai daži uzdevumi, kas palīdzēs tavai ierīcei saglabāt labu veiktspēju un ilgu mūžu.

Ar pareizu apkopi labs zāles pļāvējs var izturēt gadu desmitiem. Tātad tas ir ne tikai ieguldījums dārzā, bet arī laika, kas ir pats dārgākais, taupīšana!

Saistītie raksti