Kā izvēlēties grūtnieču apģērbu?

Kad sieviete uzzina, ka ir bērniņa gaidībās, drīz vien aktuāla arī iepirkšanās, lai sagādātu jaunajām ķermeņa aprisēm piemērotu apģērbu. Tomēr reizēm šis uzdevums izrādās daudz sarežģītāks kā sākumā varētu šķist.
Stilīgus garderobes papildinājumus grūtniecības laikam atradīsiet interneta veikalā e-Kilomax.lv.

FOTO: Publicitātes foto

Stilīgus garderobes papildinājumus grūtniecības laikam atradīsiet interneta veikalā e-Kilomax.lv.

Kāds apģērbs tad būs piemērotākais un ērtākais? Par to vairāk turpinājumā!

 

Kurš ir īstais brīdis iegādāties grūtniecēm piemērotu apģērbu?

Visbiežāk pirmos trīs mēnešus garderobes maiņa nav nepieciešama. Vajadzība iegādāties kaut ko jaunu var būt sākot ar ceturto mēnesi, tomēr tas viss atkarīgs no dažādiem individuāliem aspektiem.

 

Ko ņemt vērā, izvēloties apģērbu?

Vislabāk uz veikaliem doties ar jau gatavu iepirkumu sarakstu. Izvērtējiet, kāda veida apģērbs Jums būs nepieciešams. To nosaka gan dzīvesveids, gan arī sezona. Piemēram, vasarā Jums būs vajadzīgas ērtas kleitas, savukārt ziemas periodā īpaši jādomā par biksēm un virsdrēbēm.

 

Tomēr pirmajā iepirkšanās reizē nevajadzētu iegādāties daudz apģērbu gabalu visam grūtniecības periodam uzreiz. Jūs nevarat zināt, kā laika gaitā mainīsies ķermeņa aprises, līdz ar to visu vajadzīgo uzreiz iegādāties būs sarežģīti.

Apakšveļa ir viens no svarīgajiem elementiem, kas jāmaina grūtniecības laikā. Šajā laikā uzmanība jāpievērš ne vien ērtībām, bet arī audumam – jāizvairās no sintētiskiem materiāliem, priekšroku dodot dabīgiem risinājumiem.

Reklāma
Reklāma

 

Ikviena topošā māmiņa vēlas justies ne vien ērti, bet arī skaisti. Mūsdienās grūtnieču apģērbi pieejami patiešām plašā izvēlē, lai katra dāma varētu izvēlēties to, kas patīk un der.

 

Uzmanība jāpievērš arī apavu izvēlei. Izvairieties no apaviem ar augstiem papēžiem – tie var būt Jums bīstami. Meklējiet citas ērtas alternatīvas, kas vienlaikus, protams, ir arī stilīgas.

 

Lai arī grūtniecība ievieš zināmas korekcijas arī apģērba izvēlē, tas nenozīmē, ka sievietei jāstaigā bezgaumīgās un vienveidīgās drēbēs. Mūsdienās ir iespēja izskatīties un justies pievilcīgi arī skaistajā bērniņa gaidīšanas laikā.

 

Stilīgus garderobes papildinājumus atradīsiet interneta veikalā e-Kilomax.lv, kur pieejams plašs apģērbu klāsts par pieejamām cenām! Tā ir iespēja ietaupīt gan laiku, gan naudas līdzekļus. Ieskatieties e-Kilomax.lv