Labākais relaksācijas veids - istabas pārkārtošana

Kā jau katra māmiņa, arī es cenšos atrast kaut nedaudz laika pašai sev. Arī man ir savas receptes priekam, atpūtai un relaksācijai.

FOTO: Shutterstock.com

Diemžēl,  iziet no mājām vienai sanāk diezgan reti, līdz ar to mans darbs un atpūta ir mājās.  Esmu nonākusi pie secinājuma, ka būtībā jau man nemaz nevajag nemaz visu dienu brīvu, lai atgūtu jaunu sparu un pozitīvas emocijas. Pietiek ar to laiku, kamēr mazais čuč un, ja viss pārējais ir kārtībā (ēst pagatavots, māja tīra), pusdienas laiku izmantoju, lai ienkārši iekristu grāmatā kaut vai uzpāris stundām. kaut daudzām grāmatas lasīšana varbūt nesasitās ar sevis lutināšanu, ja tā ir ļoti laba grāmata, man tas dāvā prieku.


Vēl ļoti labprāt relaksējos vannā, šeit pat nav nepieciešamas smaržas, relaksējošas bumbas, es izmantoju savu dušas želeju, kurai ir patīkams aromāts, sēžu putu vannā un lēni malkoju labi vīnu. 


Ja pavisam godīgi, bieži vislabākā atpūta ir darbošanās, piemēram viens no vislabākajiem veidiem kā relaksēties ir istabas pārkārtošana.

To daru vismaz divas reizes mēnesī, tad, ja viss ir tā kā uz to mirkli esmu iecerējusi, jūtos labi. Tad ir tāda pacilājoša sajūta, ka esmu izdarījusi ko savādāku un pārņem tāds patīkams nogurums.

Dažkārt vakarā kopā ar vīru iemalkojam vīnu un runājam par visu ko.
Reizēm ir jauki aiziet uz kādu labu filmu kinoteātrī, iepirkties un paēst vakariņas labā restorānā, kur nav jādomā par to kā garšos, netīrajiem traukiem, utt. vienkārši baudi mirkli.
 

Reklāma
Reklāma

Šīs ir manas mazās receptes.

 

Rakstu iesūtījusi Aleksandra Petrovska