"Pati pārgriezu meitiņas nabassaiti" Stāstu konkursā mammas dalās bērniņa gaidīšanas pieredzē

"Laura Patrīcija ir Valmieras novada pirmais piedzimušais mazulis 2023. gadā," raksta "Mammamuntetiem.lv" lasītāja Jana.
Visi mani bērni dzimuši dabīgās dzemdībās viegli un ātri.

FOTO: no personīgā arhīva

Visi mani bērni dzimuši dabīgās dzemdībās viegli un ātri.

Mamma Jana Virse savu dzemdību stāstu iesūtījusi "Mammamuntetiem.lv" un “Bambo Nature” rīkotajam dzemdību stāstu konkursam "Kā es satikos ar savu bērniņu". 

 

 

Bija 2022. gada 31. decembris. Mūsu ģimene – es Jana, dzīvesbiedrs Arnis, meita Līva Emīlija (16), dēls Kristaps (7) un suņu meitiņa Lora – nesteidzīgi gatavojāmies svētku svinēšanai ģimenes lokā. Pienāca gadu mija, novēlējām viens otram laimīgu Jauno gadu un ap diviem naktī devāmies  pie miera. Tiklīdz apgūlos, tā sajutu ko dīvainu. Piecēlos sēdus un sapratu – sākās! 

 

Bērniņš, kuru nēsāju zem sirds deviņus mēnešus un kura paredzētais dzimšanas datums bija 7. janvāris, bija izdomājis citādāku scenāriju. 

 

Nogāja ūdeņi un devāmies uz slimnīcu. Vidzemes slimnīcas personālam novēlējām laimīgu Jauno gadu un atvadījos no dzīvesbiedra, jo bijām nolēmuši, ka dzemdībās būšu es, mazulītis un vecmāte. Klausījāmies sirdstoņus – viss labi un biju mierīga, pēc brīža kopā ar vecmāti devos uz dzemdību zāli, kur pavadīju neilgu laiku un pulksten 4.39 Laura Patrīcija bija klāt!

 

 

Pati pārgriezu meitiņas nabassaiti, un, kamēr vecmāte veica nepieciešamās manipulācijas, mēs uztaisījām pašbildi, ko vēlāk nosūtījām mājiniekiem. 

 

Reklāma
Reklāma

Visi mani bērni dzimuši dabīgās dzemdībās viegli un ātri, par to esmu bezgala priecīga un pateicīga.

 

 

Esmu laimīga trīs bērnu mamma!

 

Novēlējums jaunajām māmiņām 

  • Novēlu sievietēm, kurām ap 40, nešaubīties un uzdrošināties, jo tā ir neaprakstāma laime.
  • Sajūtas būt mammai 20, 30 vai 40 gados ir tik atšķirīgas, bet fantastiskas.

 

 

Laura Patrīcija ir Valmieras novada pirmais piedzimušais mazulis 2023. gadā, tā viņa vēlējās.

 

Saistītie raksti