3 pazīmes, ka tava laulība varētu izirt

Mēdz teikt, ka laulības ir visgrūtākais darbs pasaulē, kā arī statistika liecina, ka šķiršanās gadījumu skaits rietumvalstīs ir aptuveni 50%. Kādas ir tipiskākās neveiksmīgas laulības pazīmes, skaidro portāls lifehack.org.

Ja ir vēlēšanās, katras grūtības ir risināmas

FOTO: Shutterstock.com

Ja ir vēlēšanās, katras grūtības ir risināmas

Padomā, cik no tā daudz ir tavās attiecībās un, iespējams, vēl var ko darīt lietas labā.

 

  1.  Pievilkšanās spēka zušana
    Ja jūs atskatīsities uz iemesliem, kuru dēļ izvēlējāties savu dzīvesbiedru, šie iemelsi jums vairs nešķiet būtiski, līdz ar to var būt sajūta, ka jūsu laulība ir zaudējusi dzirksteli. Pievilkšanās spēka zaudēšanai parasti ir sakars gan ar jums pašu, gan ar partneri. Iespējams, jūs pamanāt, ka arvien vairāk koncentrējaties uz lietām, kas jūs partnerī kaitina. Aizkaitinājums ir viens no neveiksmīgas laulības priekšnoteikumiem. Kad esam nokaitināti un nepamierināti, mainās mūsu ķermenis, mīmika, žesti. Mūsu ķermeņa valoda kļūst skarba, tajā nav nekā pretimnākoša mūsu partnerim.
  2. Intimitātes pazaudēšana
    Ja seksuālā tuvība ar dzīvesbiedru nesniedz prieku, tas ir nopietns iemesls pārdomām, kāpēc tā. Iespējams, tam par iemeslu ir kāda ar veselības problēmām saistīta lieta, taču šis noteikti ir jautājums, ko nevajadzētu atstāt novārtā, ja ir vēlēšanās laulību saglabāt.
  3. Jums nav vienotas vīzijas par nākotni
    Bez kopīga redzējuma par nākotni laulībai ir grūti pastāvēt. Ja katram no jums ir atšķirīgi viedokļi jautājumos, kas jums ir svarīgi, zūd motivācija risināt arī attiecību jautājumus.

 

Reklāma
Reklāma

Kā norāda portāls, lai analizētu katru laulību, labākais, ko darīt, katram pašam izvērtēt sevi, savu uzvedību un attieksmi.

Saistītie raksti