Pāru konsultants: sieviete, kas ir mīļākā, vienmēr ir zaudētāja. Kāpēc tu to dari?

Kāds pāru konsultants publicējis sociālajos tīklos atklātu vēstuli par problēmu, kas bieži skar daudzas ģimenes: vīrietim ir mīļākā.

Neviens taču nevēlas dzirdēt patiesību: sekss apmaiņā pret naudu.

FOTO: Shutterstock.com

Neviens taču nevēlas dzirdēt patiesību: sekss apmaiņā pret naudu.

Viņš raksta.
Kamēr tu esi mīļākā un skatlogos lūko pēc jaunas un krāšņas apakšveļas, lai kārtējo reizi liktos iekārojama viņam, viņš tajā laikā pelna naudu, lai nodrošinātu savu ģimeni. Tobrīd tev pietiek ar to, kas paliek pāri pēc tam, kad viņš ir nomaksājis mājokļa kredītu, auto līzingu, bērnu skolu, nodokļus, pirkumus sev un savai sievai. Arī tu saņemsi savu jauno apakšveļu vai zābakus, neskumsti. Tikai kā dēļ?

 

Tikai, iespējams, vispirms būs jauns auto sievai, bet tavi zābaki pēc tam. Bet varbūt apakšveļa. Viņš saka, ka mīl tevi? Viņš gluži vienkārši nevar tev atklāt patiesību: viņam ir labi ar tevi seksā, viņš tādējādi atpūšas no pienākumiem, no bērniem, no sievas, no darba un viņam ir vienkāršāk nopirkt tev zābakus vai apakšveļu, nekā samaksāt par seksu prostitūtām (jo, iespējams, viņš arī baidās noķert kādu nelāgu slimību).

 

Jo neviens taču no jums nevēlas dzirdēt patiesību: sekss apmaiņā pret naudu. Un vīrietis pats, pirmām kārtām, to atzīt nevēlas. Viņš grib domāt, ka viņš ir labs arī pats par sevi, bez tā visa, ko viņš tev uzdāvina. Tāpēc viņš melo tev, ka viņam kopā ar tevi ir labi, bet tu melo, ka tev nav vajadzīgas viņa dāvanas.

 

Ja tu domā, ka viņš ar tevi nevar būt kopā, jo viņiem ir bērni, tu maldies. Nav nekādu izņēmumu. Kad cilvēki viens otru mīl, viņi ir kopā.

 

Ja viņš melo savai sievai – viņš melo jums visiem, arī tev. Ja tu domā, ka viņš ar tevi nevar būt kopā, jo viņiem ir bērni, tu maldies. Nav nekādu izņēmumu. Kad cilvēki viens otru mīl, viņi ir kopā. Un, ja tu domā, ka viņš pametīs sievu pēc kaut kāda laika, man tev ir sliktas ziņas: tas nekad nenotiks, jo viņam vienkārši ir labi seksā ar tevi un tajā brīdī viņš “atslēdzas” no pienākumiem.

Reklāma
Reklāma

 

Samierinies ar to, ka tu neesi sieviete, ko viņš ir izvēlējies. Viņš tevi pat tik ļoti negrib, lai parādītu tevi sabiedrībā, jo viņam ir bail, ka to uzzinās viņa sieva – tā, kuras viedoklis viņu uztrauc. Viss, ko tu dari šobrīd, tu zaudē savu dārgo laiku. Vienīgā kompensācija, ko tur par to saņem – jauni zābaki vai apakšveļa. Iespējams, kāds ceļojums uz kūrortu.

 

Nav attaisnojuma vīrietim, kas krāpj savu sievu, jo pusmūža krīze piemeklē ikvienu: alkohols, slikts noskaņojums, jauna mašīna, jaunas mīļākās – tā ir vīrieša vājība un finansiālās iespējas. Nav runa par to, ko viņš var, bet runa ir par tevi – kāpēc tu to izvēlies?

Ja tev šķiet, ka tavs dzīves aicinājums ir apmierināt sveša vīrieša seksuālo apetīti – dari to. Bet atceries – kad viņam apniks, tu paliksi viena, labākajā gadījumā ar savu apakšveļu un zābaciņiem. Jo nekādas mīlestības nav.

 

Teksts: “Latvijas Avīze".

Saistītie raksti