Sieviete - vecāka. Ko šādās attiecībās iegūst jauns vīrietis?

Grūti izskaidrot, kā radies stereotips, ka ideālajā variantā attiecībās sievietei jābūt jaunākai par vīrieti vai vismaz vienos gados, taču nav noslēpums, ka sabiedrība daudz pozitīvāk attiecas pret pāriem, kuros vecāks ir vīrietis, nevis sieviete. Lūk, būtiskākie ieguvumi un arī iespējamie klupšanas akmeņi, kurus der ņemt vērā, ja esi puisis, kurš satiekas ar solīda vecuma dāmu.
Vecākas sievietes zina, ka dzīvē ir pietiekami daudz svarīgāku lietu nekā ballītes, šopingi un nebeidzama īdēšana un kaprīzes, cenšoties sev pievērst vīrieša uzmanību.

FOTO: Shutterstock.com

Vecākas sievietes zina, ka dzīvē ir pietiekami daudz svarīgāku lietu nekā ballītes, šopingi un nebeidzama īdēšana un kaprīzes, cenšoties sev pievērst vīrieša uzmanību.

 

Dzīves problēmas
40 gadu vecai sievietei jau ir pietiekami nopietna dzīves pieredze, viņai ir bērni, bijušie vīri, mīļākie. Viņa jau ir pārdzīvojusi šķiršanos, finanšu grūtības... Ja tu sāc attiecības ar šādu sievieti, tev jābūt gatavam pieņemt viņas dzīvi. Tas, protams, nenozīmē, ka tev būs jārisina viņas problēmas – paldies Dievam, to jau viņa ir iemācījusies darīt pati. Taču tev jāzina: šāda vecuma sievietēm pietiek problēmu, par ko uztraukties.


Pārspīlēta sabiedrības uzmanība
Vidēja vecuma vīrieša un jaunas meitenes kopdzīvi sabiedrība uztver samērā normāli, taču to nevar teikt par jauna puiša un vecākas sievietes attiecībām. Ja esat iesaistījies attiecībās ar vecāku sievieti, rēķinieties ar pastiprinātu sabiedrības uzmanību, radinieku un draugu neizpratni, taču – ja esat gatavs stāvēt tam pāri, viss ir kārtībā.


Vergs un bargā kundze
Ir viedoklis, ka sievietes izvēlas sev gados jaunus mīļākus tāpēc, ka ar viņiem ir vieglāk manipulēt. Bieži vien šādās attiecībās sieviete ir līderpozīcijā (bargā kundze), savukārt vīrietis veic verga lomu. Un nevajag to saprast burtiski! Esi gatavs, ka tava iecerētā centīsies tevi pabāzt zem tupeles, jo ir pieradusi, ka viņas vēlmes tiek piepildītas. Nekādā gadījumā nevēlamies teikt, ka tādas ir visas gados vecākās dāmas, taču risks šādu attieksmi sagaidīt no pieredzējušas dāmas vienmēr ir augstāks.


Seksuālā dzīve
Bieži vien šāda vecuma sievietes (35-40 gadu vecas), īpaši tās, kuras nesen piedzīvojušas šķiršanos, nemeklē nopietnas attiecības. Viņu mērķis ir gūt pēc iespējas vairāk baudas no seksuālām rotaļām. Jaunākiem puišiem ir vairāk spēka un enerģijas. Turklāt solīdāka vecuma sievietes spēj pārsteigt savu partneri ar vēl neredzētiem „trikiem”. Ja tev ir vēlēšanās izbaudīt jaunas, vēl nebijušas izjūtas, šāda vecuma dāma ir domāta tieši tev.

Reklāma
Reklāma


Dzīves pieredze
Pieredzes bagātas sievietes ir iemācījušās tikt galā ar savām neirozēm, bailēm, stresu un citiem „dēmoniem”. Viņām ir pietiekami daudz saprāta, lai zinātu, kas viņām dzīvē ir nozīmīgs, bet kas – otršķirīgs. Viņas zina, kā ģērbties, lai izskatītos slaidākas, un nemocīs tevi ar šādiem jautājumiem. Viņām ir pārliecība, ka pašas spēj tikt galā ar jebko, lai kas arī dzīvē atgadītos. Protams, tas nenozīmē, ka viņām nekad nav slikts garastāvoklis vai neveiksmīgu dienu. Taču vecākas sievietes zina, ka dzīvē ir pietiekami daudz svarīgāku lietu nekā ballītes, šopingi un nebeidzama īdēšana un kaprīzes, cenšoties sev pievērst vīrieša uzmanību.

 

Avots: www.kasjauns.lv