Sekss jūrā: jutekliski vai draudīgi?

Vasara ir laiks, kad ne vienu vien juteklisku brīdi izbaudām brīvā dabā. Tas bieži vien ir skaisti un neaizmirstami. Tomēr, pirms ļauties baudai, vajadzētu novērtēt apstākļus, kādos tas notiks. Konsultē klīnikas Premium Medical ginekoloģe, dzemdību speciāliste Gita Ruttasa.

Ja pāris vēlas tikt pie bērniņa, tad vides maiņa un romantiski mirkļi var tikai palīdzēt.

FOTO: Edijs Pālens, http://www.edijsfoto.lv/

Ja pāris vēlas tikt pie bērniņa, tad vides maiņa un romantiski mirkļi var tikai palīdzēt.

Sekss jūras ūdenī tomēr nebūtu ieteicams higiēnisku apsvērumu dēļ, jo ūdens tīrība parasti nav zināma, tādēļ pēc patīkamiem brīžiem var gadīties nepatīkami pārsteigumi – visbiežāk sievietēm. Var rasties izmaiņas maksts mikroflorā, maksts sēnītes uzliesmojums vai bakteriālā vaginoze u. c.

Ja tā ir gadījies, ieteicams lietot maksts mikrofloru uzlabojošus līdzekļus. Jebkurā gadījumā – svarīgi ievērot personīgo higiēnu. Bet citādi – baudiet vasaru, un kāda vientuļa vietiņa jūras krastā var būt ļoti atbilstoša romantiskiem, jutekliskiem un baudas mirkļiem.

Vēl aicinu neaizmirst par kontracepcijas līdzekļiem, ja grūtniecība ir nevēlama, bet, ja gluži otrādi – pāris vēlas tikt pie bērniņa, tad vides maiņa un romantiski mirkļi var tikai palīdzēt. Lai jums visiem skaista un baudpilna atlikusī vasara! 

 

Padoms no žurnāla 100 labi padomi

 

Reklāma
Reklāma

Avots: www.kasjauns.lv