Pirmajā randiņā noteikti pajautā viņam: "Kas tu esi pēc horoskopa?"

Ja meklē partneri vai dzīvesdraugu ilglaicīgām attiecībām, vērts saprast, kas tevi sagaida jau attiecību sākumposmā. Un šajā ziņā labs palīgs būs horoskops.

FOTO: Edijs Pālens, http://www.edijsfoto.lv/

Tas var izklausīties banāli, bet tikai dažiem no mums izdodas pilnībā ignorēt faktu, kāda ir potenciālā partnera zodiaka zīme. Tieši tāpat kā mainīt cilvēka raksturu un gēnus, raksta www.kasjauns.lv.

 

FOTO: Edijs Pālēns (www.edijsfoto.lv)

Ja sieviete grib, lai viņas privātā dzīve būtu vētraina, pilna ar emocijām un kaislīgu piedzīvojumu, viņai vajadzētu meklēt partneri Vēršu, Dvīņu, Lauvu vai Skorpionu vidū.

Savukārt Zivs, Vēža un Svaru zīmē dzimušie puiši pēc dabas ir klusi un noslēpumaini. Viņi diezgan viegli pakļaujas sievietes gribai un tic romantiskām jūtām. Zivis vispār ir diezgan sarežģīta zīme. Viņi, piemēram, tik virtuozi kā neviens cits ir spējīgi dzīvot dubultu dzīvi. Bet pat tie, kuri apgalvo, ka ļoti labi pazīst Zivi vīrieti, nekad nezina, cik ļoti viņu āriene var atšķirties no patiesās būtības.

Savukārt Jaunavas zīmē dzimušie vīrieši ārēji ir gandrīz bez emocijām un nav arī pārāk ambiciozi. Ģimenes attiecībās viņi bieži piekāpjas sievietes vēlmēm. Kaut arī Jaunavas zīmē dzimušie vīrieši ir diezgan sīkumaini un bieži vien mēdz apnikt, viņi ir spējīgi uz nopietnām jūtām.

Dvīņu vīriešu ķermenī, kā jau apliecina zodiaka zīmes nosaukums, bieži sadzīvo divas pilnīgi atšķirīgas personības. Taču tieši daudzpusība ir tā, kura palīdz Dvīņiem sasniegt radošās virsotnes. Tomēr kontaktēšanās ar viņiem ir īsts izaicinājums, kurš būs pa spēkam tikai spēcīgiem cilvēkiem. Dvīņu vīrieši, neraugoties uz viņu trauslo izskatu, ir labi mīlnieki, bet ticēt viņu vārdiem ir bezjēdzīgi. Viņi ir ļoti ātri aizmirst, ko solījuši jums kaisles uzplūdā, tāpēc ilgstošu attiecību izveidošana prasīs daudz laika un pūļu.

Mežāžu zīmē dzimušajiem vīriešiem (tāpat kā sievietēm) patīk daudz runāt. Bet tieši kopā ar šīs zīmes vīrieti tu izjutīsi pastāvību un stabilitāti. Mežāzis uzmanīgi uzklausīs citu problēmās vai nepatikšanās, bet nesteigsies, lai palīdzētu.

Savukārt Auna, Vērša un Strēlnieka zīmē dzimušo vīriešu lielākais trūkums - stulba ietiepība mirklī, kad viņi neko nevar pierādīt.

Viens no piemērotākajiem partneriem vairumam sieviešu ir Svaru vīrietis. Jo tieši viņa mērenības, iecietības un maiguma dēļ ir cerība, ka jūs sapratīsieties. Un fakts, ka viņš nekad nebūs tirāns un neterorizēs savus tuvos cilvēkus.

Skorpioni reti izceļas ar dāsnumu, un tas ir liels mīnuss jau attiecību sākumā.

Lauvas mēdz izvēlēties partneri, kura dēļ viņu varētu apskaust apkārtējie, tādējādi spodrinot paša ego. Tāpēc viņam ir ļoti grūti izpatikt. Jebkurā gadījumā – zodiaka zīme ir lielisks suflieris sarežģītajos un mulsinošajos cilvēku attiecību labirintos.

 

Reklāma
Reklāma

Avots: www.kasjauns.lv