Man riebās sekss. Tagad ir piecas reizes dienā!

Raksta saturs nav piemērots auditorijai, kas jaunāka par 18 gadu vecumu. 

Bijām kopā turpat piecus gadus, ilgāk neizturēju. Vai arī manas brilles nokrita. Pa visu kopā būšanas laiku ne reizi neapskatījos uz cita vīrieša pusi, bet viņš tajā laikā bija paspējis mani pamest ar diviem bērniem, aizejot pie mazgadīgas mīļākās, paņirgāties, pazemot mani, tad atgriezties. Un tad gadījās viņu uziet ar citām vēl pāris reižu... Ik reizi triecu viņu ratā, un ik reizi viņš lūdzās un es ņēmu atkal atpakaļ...

FOTO: Edijs Pālens, http://www.edijsfoto.lv/

Sekss no 3-5 reizēm nedēļā pārauga seksā reizi sešos mēnešos... Un tas pats bija sakostiem zobiem, lai tikai nebūtu strīdu, jo pat parastu buču uz vaiga man jau bija problēmas viņam sniegt. Katrs pieskāriens manī izraisīja riebumu, un katrs mājiens uz seksu man lika riebumā saviebties... Man vairs "negribējās". Man riebās viss, kas saistīts ar seksu. Pat uzraksts uz žurnāla vāka.

Man sāka likties, ka esmu slima. Ka man vajadzīga speciālista palīdzība. Plānoju, ka vajadzētu aiziet pie kāda ārsta aprunāties par savu problēmu, bet nevarēju saņemties. Vienmēr atliku — gan vēlāk aiziešu...

Gaidīju piemērotu brīdi, lai varētu aiziet no sava apkārtstaigājošā kunga. Beidzot tāds brīdis pienāca. Aizbraucu uz ārzemēm peļņā un pirmais, ko izdarīju — jau otrajā dienā uzrakstīju sms, ka starp mums viss ir beidzies. BRĪVS!

Mēs mīlējamies 3-5 reizes DIENĀ, un mums vienmēr ABIEM tā ir par maz. Un ikkatra reize mums ir kā pirmā.

Pāris dienu pēc tam iepazinos ar kādu vīrieti. Biju atturīga, jo negribēju nekādas attiecības. Trīs gadus biju nodzīvojusi murgā. Bet viņš bija neatlaidīgs, burtiski izspieda no manis manu tālruņa numuru. Taču arī tad uz zvaniem un sms īpaši neatbildēju, un piedabūt mani aiziet kopīgās pusdienās viņam nācās vēl grūtāk. Pēc garām sarunām atklāju, ka viņa dzīvē bija ļoti sāpīgs pārdzīvojums, kura rezultātā viņš bija palicis viens ar bērnu... un tas mani aizķēra.

....Patlaban esam kopa četrus fantastiskus mēnešus. MAZ. Jā, maz. Nav ne jausmas, kā būs un cik ilgi. Un vai ar laimīgām beigām.  Līdzko netiekamies vai viņš tikko iziet pa durvīm, tā nenormāli ilgojamies viens pēc otra. Un šīs ilgas ir neizturamas. Abpusējas.
...Un TĀDS sekss manā dzīvē ne reizi nav bijis. Mēs mīlējamies 3-5 reizes DIENĀ, un mums vienmēr ABIEM tā ir par maz. Un ikkatra reize mums ir kā pirmā.

...kādas attiecības vīrietis var izveidot ar sievieti, ar kuru sekss vienmēr ir fantastisks?

Reklāma
Reklāma

Šobrīd man atkal šķiet, ka neesmu īsti riktīga. Ka esmu slima. Bet nu jau savādāk. Apmēram trīs gadus mani sekss neinteresēja vispār. Un ja bija, tad tikai tumsā un zem segas. Bet tagad man šķiet, ka visas kamasutras pozas ir izmēģinātas, un nav nekā jauna, tāpēc darām visādas lietas, par kurām pat iedomājoties reiz man mati cēlās stāvus. Piemēram... anālais sekss. Nekad dzīvē nevarēju iedomāties, cik fantastisks tas var būt!
...kādas attiecības vīrietis var izveidot ar sievieti, ar kuru sekss vienmēr ir fantastisks? Katra otrā reize ir kas jauns, daudz eksperimentējam un nekaunamies. Gan manā, gan viņa dzīvē kas tāds ir pirmo reizi.
Tikai, lūk, tagad nezinu nākamo — vai tā ir tikai šausmīga iekāre/kaisle, vai varbūt tā ir Mīlestība..?
Mums ir gadu starpība — viņam 36, man — 28. Cik viegli ir kļūdīties... Kāds ir jūsu viedoklis — vai tā varētu būt mīlestība?