Mans vīriņš skūpstīja manu māsīcu...

Raksta saturs nav piemērots auditorijai, kas jaunāka par 18 gadu vecumu. 

Vai ir iespējams piedot neuzticību? Vai to vispār vajag? Un kā pēc tam sadziedēt rētas..? Divi jautājumi par mīļotā cilvēka sāpināšanu un rētu dziedēšanu.

FOTO: Edijs Pālens, http://www.edijsfoto.lv/

TAGAD MAN NO SIEVIETĒM VAJAG TIKAI SEKSU
„Esmu vīlies, un nevaru vairs uzticēties sievietēm. Tagad man no viņām vajag tikai seksu un viss. Nav vairs nekādu jūtu. Cik ilgam laikam jāpaiet, lai rēta sadzītu? Pagājuši jau trīs gadi.”


Atbild Andžela Grūbe, psiholoģe
„Katram ir savs laika rādītājs, līdz sadzīst rētas. Tas ir atkarīgs no Tevis paša. Ja vēlies, lai rēta beidz „asiņot”, tad jāļauj brūcei sadzīt un jādzīvo tālāk. Ja Tu sievietes izmantosi tikai seksam, tad diez vai varēsi izveidot emocionāli tuvas attiecības. Veidojot attiecības, neviens nav pasargāts no vilšanās — tas vienmēr savā ziņā ir risks. Bet attiecībās uzticēšanās un paļaušanās ir viens no to pastāvēšanas stūrakmeņiem.”

MANS VĪRIŅŠ SKŪPSTĪJA MANU MĀSĪCU
„Labdien! Es vēlētos uzzināt Jūsu viedokli par to, ko es piedzīvoju. Mans vīriņš piedzērās un skūpstīja manu māsīcu. Visu vakaru mani atvairīja, dancoja un priecājās ar visiem, izņemot mani. Tovakar negribēja mani skūpstīt, bet te pēkšņi paveru durvis un tur viņš ar viņu... Pats tagad apgalvo, ka neko neatceras un neko arī nenoliedz, bet man sāp tā, it kā man būtu iešauts krūtīs. Vai es viņam esmu apnikusi vai kā? Kā tā var rīkoties, kad es esmu otrpus durvīm?!”


Atbild Arturs Šulcs, seksologs
„Klasisks variants — viņš nemīl, neuzticas, nespēj būt tuvs tam cilvēkam, kas ir blakus. Viņš nespēj būt piesaistīts. Šim vīrietim ir vajadzīgs parādīt savu neatkarību un, dejojot ar visām citām sievietēm, viņš demonstrē, ka kaut kādā mērā ir ekshibicionists, un tādā veidā parāda savu neatkarību. Skūpstoties ar māsīcu, viņš demonstrē savu brīvību un varenību. Ja viņam gribētos abas māsīcas (jūs un jūsu māsīcu), tad viņš varētu uzaicināt un teikt — darām to kopā, taisām eksperimentu. Runātos par šīm lietām, vienotos un rastos process. Bet šeit tā ir klaja demonstrēšana. Ja viņš gribētu slepeni krāpt, tad tā arī rīkotos. Bet viņš to dara atklāti, jo viņam vajadzīga izrāde. Tur ne tik daudz ir darīšanas process, bet gan izrādīšanās — ka viņš ir mačo, spējīgs vīrietis, ka viņam nav tikai viena sieviete, viņš ir sabiedrības dvēsele. Ko viņš no tā sagaida? Visticamāk kaislības, kašķi mājās. Kāpēc viņš tā rīkojas? Varētu būt orgasma problēmas, bet šādi viņš gūst kaut kādu baudījumu. Bet māsīca ir sieviete, kas vienkārši gadījās pa ceļam.
Ko varu ieteikt? Iesaku apdomāt, vai jums ir vajadzīgs vīrietis ar tik zemu pašnovērtējumu. Vai jums ir vajadzīgs vīrietis, kuram ir tik izteikta nerealizēta pašapliecināšanās.”

 

Reklāma
Reklāma