Vasaras sekss. Jeb laiks pārmaiņām!

Raksta saturs nav piemērots auditorijai, kas jaunāka par 18 gadu vecumu. 

Ziema ienes rutīnu ne tikai ikdienas gaitās bērnudārzs-darbs-bērnudārzs-mājas , bet arī vīra un sievas seksuālajās attiecībās. Gulta un gulta. Bet vasara ir lielo iespēju laiks!:)

Foto: Jogita Erta

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto: Jogita Erta

Tā nu tas laikam ir ne vienam vien pārim kamēr nav uzvijuši savu ģimenes ligzdiņu, kur iekšā kužinās bērni, tikām kādas lietas tik netiek sastrādātas un izmēģinātas! Arī mīlas frontē. Un tad sākas kopdzīve ar savām neizbēgamajām blaknēm. Piemēram, seksu, kas allaž ir gultā.
Grozies kā gribi, bet tas nudien ir visērtākais mīlēšanās veids. Manuprāt. Nu, arī uz krēsla ir diezgan OK. Tomēr pārmaiņas katram pārim noteikti IR nepieciešamas. Kaut mazliet. Kaut tikai dažas reizes gadā.


Un vasara, manuprāt, ir īstais laiks pārmaiņām un uguntiņas uzšķilšanai! JO:
1.    Vakari ir gari un naktis siltas;
2.    Atvaļinājums aizgaiņā tādus seksa bubuļus kā nogurums, mūžīgais miega bads un stress;
3.    Vasarās bieži vien notiek vides maiņa atpūta laukos, ceļojumi utt., un tas ļooti labvēlīgi ietekmē mīlas priekus.  Vismaz mums ar vīru.:)

Ja ģimenē ir bērni, tad, jāatzīst, reizēm pagrūti tikt pat pie mazām pikantērijām. Tādus trakumus kā mīlēšanos daudzdzīvokļu nama pagalmā uz kāda auto kapota esmu jau apbērējusi uz neatgriešanos. (Jā, jā, to mēs esam izmēģinājuši, jo tobrīd neprecētiem mums vienkārši nebija kur likties – viņš dzīvoja ar vecākiem, bet es izīrēju sava dzīvokļa istabiņu dažiem jauniešiem.) Proti, ja bērni savās gultiņās aizmiguši, neskriesit tak tagad pagalmā, ja blakus mīksta midziņa. Arī uz virtuvi diezin vai lavītos, lai uz galda dabūtu zilumu rindu.
Tomēr gadījums ir jāizmanto! Eh, mums diezgan reti sanāk, ka abi bērni vienlaikus guļ pusdienas laiku. Bet gadās!
Protams, es nestāvu uz vakts sak , mīļais, beidzot abi guļ, jožam! Un tomēr, tomēr ir tik jauki ļauties mirklim...


Ko mēs esam sastrādājuši...
Orālais sekss omas pirtiņā (lielākas aktivitātes tādā karstumā nebūtu vēlamas)

Uz krēsla virtuvē un ātri kamēr mazais istabā

Upes krastā laukos, kamēr abi bērni iemiguši

Šis tas mašīnā (varbūt kādam noder šīs mammas ideja, ko viņa apraksta savā blogā ārpusmājas sex

Reklāma
Reklāma

Šis tas šķūnītī

Tagad rakstot, es pēkšņi secināju, ka mīlējamies jebkur, kur vien nakšņojam ārpus mājas. Izbraucot mazā ceļojumā pa Latviju (nemaz nerunājot par tālākiem ceļojumiem), nakšņojot pie vecākiem vai draugiem allaž mēs pavelkamies uz seksiņu. Acīmredzot ikdienišķās rutīnas izjaukšana patiesi nāk mīlas dzīvei par labu.


Lai jums skaistu brīžu pilna vasara!

Mīlētāja