Mūsu ilgi gaidītā satikšanās

Lasot rakstus par cilvēkiem, kas iepazinušies internetā un vēl apprecējušies – es tiem vienākārši neticēju. Tomēr kādu dienu, ziņkārības vadīta, iegāju draugiem.lv iepazīšanās sadaļā...

Foto no raksta varoņu privātā arhīva

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto no raksta varoņu privātā arhīva

Skatoties vienu bildi pēc otras, mani piesaistīja Viens Vienīgs Cilvēciņš, un piesaistīja ar to, ka zem profila bija tāds teksts, kas likās man tik tuvs... Iekšējā balss it kā teica: "Pamēģini!". Atvēru viņa profilu un ilgi domāju, ko viņam rakstīt. Uzrakstīju vienu vienīgu vārdu: "Sveiks!".
Nākamajā reizē, ienākot draugiem.lv – vēstulīte no Viņa! Sirsniņa pukstēja strauji un neprātīgi... Un tā mēs sākām sarakstīties. Pirmais, ko pamostoties darīju, iegāju draugiem.lv pārbaudīt, vai nav jauna vēstule. Tā mēs sarakstījāmies divus mēnešus. Mūs abus saistīja tas, ka bijām vīlušies savās iepriekšējās attiecībās un tagad meklējām otru pusīti, kas patiesi mīlētu un izturētos ar cieņu.
Tad nolēmām, ka vajadzētu satikties.

Pirmais, ko pamostoties darīju, iegāju draugiem.lv pārbaudīt, vai nav jauna vēstule.

Tā diena bija skaista un saulaina. Tajā dienā mūsu acis mirdzēja. Mūsu pirmā randiņa diena pagāja zoodārzā. Staigājām, staigājām, bet laiks paskrēja tik ātri, ka nemaz nemanījām, ka jau jābrauc mājās. Tad viena satikšanās sekoja nākamajai. Un tagad jau vairāk kā gadu esam kopā, lai gan iepriekš mēs abi neticējām, ka internetā pēc iepazīšanās sludinājumiem var izveidot tik nopietnas attiecības. Taču nu mēs jau gaidām mūsu mazulīti, kas mūs ar savu smaidu iepriecinās maijā!


Iesūtījusi peliite, stāstu konkursa Mēs iepazināmies draugiem.lv dalībniece

Reklāma
Reklāma

VISUS KONKURSA STĀSTUS LASI UN VĒRTĒ ŠEIT!

UZMANĪBU! Konkursam papildināti noteikumi!