Konkursam "Mēs iepazināmies draugiem.lv" papildināti noteikumi

Atsaucība stāstu konkursam Mēs iepazināmies draugiem.lv bija grandioza! Tik negaidīti daudzi ir iepazinušies un pat dibinājuši ģimenes, pateicoties draugiem.lv! Saņemts tik iespaidīgs stāstu daudzums, ka esam spiesti mazliet mainīt konkursa noteikumus.

FOTO: Viktorija Kuprijanova, http://www.bernufoto.lv/

Proti, stāstu iesūtīšana ir noslēgusies, taču līdz pat svētdienas vakaram turpināsim publicēt iesūtītos mīlas stāstus, savukārt jūs — balsojiet! No pirmdienas sāksies superfināls, kurā piedalīsies četri stāsti, kas būs ieguvuši visvairāk balsu.

Fināla balsojumā katram portāla apmeklētajam katru dienu tiks piešķirta viena balss, ko viņš varēs dāvāt vienam no četriem fināla pāriem. Pāris, kurš 19. februāra pulksten 10.00 būs ieguvis visvairāk balsu, balvā saņems romantisku vakaru un nakti Jaunpils pilī! Vēl divus uzvarētāju pārus izvēlēsies draugiem.lv komanda un mammam.lv/tetiem.lv redakcija.

Visus publicētos stāstus lasi šeit!

BALVĀS!
Trīs skaistāko stāstu autori balvā iegūst romantisku vakaru viduslaiku noskaņās Jaunpils pilī, šampanieti un augļus neaizmirstamai naktij viesnīcas numuriņā, kā arī spēcinošas brokastis.

Vairāk par atpūtu Jaunpils pilī lasi šeit!

Visiem uzvarētājiem un konkursa finālistiem balvās jaunā MicRec Vislabākā latviešu mīlas dziesmu izlase Un kas pažēlos tos, kas viens otru nesastapa...
 

Reklāma
Reklāma