Šis ir pārāk privāti... 5 lietas par tavām attiecībām, kuras nevajag apspriest ar citiem

Reizēm ar draugiem mēdzam apspriest savas attiecības, un tajā nav nekā slikta. Taču dažām tēmām gan vajadzētu būt tabu. Pirms stāsti par savām attiecībām citiem cilvēkiem, apdomā - vai tu vēlētos, lai tavs partneris šādas intīmas lietas stāsta par tevi?

Nepazemo vīru savu draudzeņu priekšā - šādā veidā tu grauj viņa autoritāti. Ja esat sastrīdējušies un tu knapi valdies, cik ļoti gribas viņu pasūtīt trīs mājas tālāk, apdomā - kas notiks, ja jūs salabsiet?

FOTO: Shutterstock.com

Nepazemo vīru savu draudzeņu priekšā - šādā veidā tu grauj viņa autoritāti. Ja esat sastrīdējušies un tu knapi valdies, cik ļoti gribas viņu pasūtīt trīs mājas tālāk, apdomā - kas notiks, ja jūs salabsiet?

Ir problēmas, kuras vispirms ir jāizrunā ar savu partneri - un tikai pēc tam jāsteidz pēc padoma pie draugiem un draudzenēm, atgādina elle.ua.

Taču, ja šādas lietas diemžēl neesat ieraduši apspriest ar mīļoto, labāk apdomā par psihologa konsultāciju. Jo īpaši, ja vēlies saglabāt attiecības.

 

Lasi tālāk un uzzini - ko vērts noklusēt pat tuviem draugiem:

Ja tava seksuālā dzīve vairs nav pārāk spoža
Iedomājies, ka tava seksuālā dzīve, kas agrāk bija tik aktīva un fantastiska, pēkšņi ir kļuvusi garlaicīga un nīkulīga. Partneris no tevis izvairās un vairs neatrod laiku būt kopā.

 

Vai tu uztraucies un dalies savās bažās ar labāko draudzeni?

Tā darīt nevajadzētu jau tāpēc vien, ka jūsu situācija vislabāk ir zināma vien tev un tavam partnerim. Savukār draudzene var dot padomu vien abstrakti vai no savas pieredzes. Taču mums katram pieredze ir atšķirīga, un seksuālās attiecības ir sensitīva un intīma lieta, kuras nevajadzētu apspriest pie kafijas krūzes. Esi gudra un risini šo jautājumu, runājot ar savu mīļoto.

 

Ja gribi par savu dzīvesbiedru sūdzēties un stāstīt sliktas lietas
Nepazemo vīru savu draudzeņu priekšā - šādā veidā tu grauj viņa autoritāti. Ja esat sastrīdējušies un tu knapi valdies, cik ļoti gribas viņu pasūtīt trīs mājas tālāk, apdomā - kas notiks, ja jūs salabsiet? Tad viņš atkal tev būs mīļākais un labākais vīrs pasaulē, taču draudzenes zinās visas jūsu kašķu nianses.

Vārdu sakot, izgāz savas dusmas sporta zālē vai vienkārši izej pastaigāties, taču nesteidzies "nolikt" savu dzīvesbiedru līdz ar zemi.

Reklāma
Reklāma

 

Ja partneris tev stāsta savas seksuālās fantāzijas
Darbā un personiskajā dzīvē mēs esam vieni, taču pavisam citādi, iespējams, esam intīmajā jomā. Nevajag ar draudzenēm atspriest sava mīļotā seksuālās vēlmes. Jo arī tev taču nebūtu patīkami, ja tavs vīrs savu draugu kompānijā iztirzātu tavas erotiskās domas. Pacenties šajā jomā saglabāt diskrētumu un savstarpēju uzticēšanos.

 

Ja kādam no jums ir bijis sānsolis
Ne jau visi pāri pēc sānsoļiem izšķiras. Tāpēc, runājot par šo tēmu ar draugiem un tuviniekiem, jūs varat viens otram izdarīt lāča pakalpojumu.

Ja vīrs vai sieva piedos savam partnerim, nav teikts, ka to sapratīs un aizmirsīs ģimenes locekļi. Tā ka - ja gribi gulēt mierīgi, par krāpšanu stāsti citiem tikai tad, ja patiešām nolemsiet šķirties.

Un vēl - savas attiecības skaidrojiet divatā. Nevelciet tajās iekšā ieinteresētus skatītājus (draugus, radiniekus), kuri tā vien alkst redzēt vēl vairāk drāmas.

 

Ka viņam ir finansiālas problēmas
Finansiālā stabilitāte ir svarīga gan sievietēm, gan vīriešiem. Ne velti psihologi atzīst, ka darba zaudēšana (tātad arī finanšu stabilitātes) var radīt pamatīgu stresu.

Tātad - ja ar draudzenēm analizēsi visas sava mīļotā neveiksmes un nežēlosiet epitetus, kāds viņš tomēr ir neveiksminieks, tavs vīrs patiešām nebūs sajūsmā. Un arī viņa reputācija tiks iedragāta. Centies atbalstīt savu dzīvesbiedru - tas ir labākais, kas patiešām iedvesmo un motivē.

 

Informācija no ziņu portāla www.jauns.lv