Astrologs: Kāpēc svarīgi apzināties dzimtas spēku un kā veidot stipru dzimtu

No senatnes cilvēki tiecās sev atrast skaistu un harmonisku dzīvesbiedru laimīgas ģimenes veidošanai, ar kuru kopā radīt skaistus un veselīgus pēcnācējus.

Dabā viss kustās pēc ciklu likuma, un arī valsts varas pārņemšana ir cikliska

FOTO: Shutterstock.com

Dabā viss kustās pēc ciklu likuma, un arī valsts varas pārņemšana ir cikliska

Tikai tādā veidā iespējams izveidot spēcīgu un labu savas dzimtas genofondu, skaidro Baltijas Astroloģijas skolas direktors, HELSUS festivāla dalībnieks Valērijs Babajevs. Tikai apzinot un iepazīstot savas dzimtas iepriekšējās paaudzes, var veidoties ilggadīgas un spēcīgas dzimtas, kurās, bērnu ieņemot pēc, tika nodotas nākamajām paaudzēm zināmas kvalitātes, personības talanti un profesionālās dotības.

Ja vectēvs bija mūziķis, tēvs bija mūziķis, tad arī mazbērnam bija jau izteikts iedzimts talants mūzikā, kas sekmējās labos rezultātos. Vēl lelākas spējas un talanti izpaudās, ja apzināti apvienojās divas spēcīgas dzimtas. Senatnē centās neapvienot laulībā spēcīgas dzimtas pārstāvjus ar vājas dzimtas pārstāvjiem, lai nemazinātu pēcnācēju spējas." stāsta Babajevs.


Viņš uzsver, ka sabiedrība vienmēr dalījusies pēc sociālajām šķirām. Valsts struktūra ir līdzīga cilvēka uzbūvei, sastāvošai no 4 galvenajām sadaļām:
 

  • "vēders" -materiālo līdzekļu pārstrāde (strādnieki);
  • "krūtīm" - iegūtā produkta sadale (tirgotāji);
  • "galvas" - sistēmas pārvalde (aristokrātija);
  • "sirds" - saikne ar Augstāko apziņu vai Dievu (garīdzniecība).


Vislabākā sabiedrības sistēma ir tā, kur katra šķira darbojas pie sava konkrētā darbības veida, bet visas struktūras pārvaldi veic aristokrātija. Aristokrātija tulkojumā no grieķu valodas nozīmē "labāko vara". Ar revolūcijas nestajām izmaiņām šī tradīcija bija apzināti iznīcināta, ar varas atņemšanas nolūku aristokrātijai, un varas piešķiršanu strādnieku šķirai. "Ar izmaiņām, ko nesa revolūcija, varu pārņēma divas zemākās šķiras, bet pārvaldes sistēma tika nosaukta par demokrātismu. Vai šis process bija likumsakarīgs?

Kad, visu iznīcinot, pie varas nonāca proletariāts ("vēders"), tad tie valsti sāka pārveidot pēc savas līdzības, un izpratnes par sabiedrības vajadzībām - teritorija tika nosēta ar rūpnīcām un fabrikām, ar fermām, ar kolhoziem, un izveidojās "sociālistiskā" iekārta. Sasniegumi nebija izcili un tādēļ pie varas nāk nākošā šķira - tirgotāji. Pārdeva visu un valsts pārklājās ar tirgiem, veikaliem, tirdzniecības centriem, ar mazākām un lielākām tirdzniecības vietām un visādu veidu bankām. Izveidojās demokrātiskā iekārta. Bet daži tirgotāju klani parādīja šīs sistēmas pārvaldīšanas nepilnības.
 

Babajevs ir pārliecināts, ka šobrīd tuvojas aristokrātijas un "Galantā laikmeta" laiks, bruņuniecisma un ideālisma, romantisma laikmets un sabiedrības veidošanas laiks pēc labākajiem paraugiem. Būs celtas dzimtas muižas, pilis, kultūras iestādes, tempļi un baznīcas. Bet kur ņemt aristokrātiju?

Vecā aristokrātija tika iznīcināta un izkliedēta. Šķiras tika apzināti samiksētas. Bet "asinis" nav iznīcināmas. Tās ir nonākušas pie pēctečiem. Ir nepieciešams atjaunot ģenētisko dzimtas atmiņu.

Dzimtas nav iznīcināmas. Tās gaida savu atjaunošanu, kad pēcteči modīsies, un tad būs iespēja nodot tiem dzimtas spēku un talantus. Kā to izdarīt?

1.Savākt visus dzimtas nostāstus un pierakstīt tos "Dzimtas" grāmatā.

Reklāma
Reklāma

2. Apsekot visus arhīvus, izskatīt visus baznīcas ierakstus draudzes grāmatās par laulībām un bērēm, izstudēt visus uzrakstus uz kapakmeņiem, kur minēti uzvārdi un datumi. Tās būs dokumentālās

3. Uzzīmēt dzimtas koku.
 

Dažreiz kaut ko var atjaunot, bet citreiz liela daļa dzimtas vēstures tikusi apzināti iznīcināta. Tāpēc tagad tiek piedāvāta jauna tehnoloģija informācijas atjaunošanai caur horoskopiem, dzimtas saišu atjaunošanu ar gaišredzības seansiem, aizpildot ar iegūsto informāciju dokumentu baltos laukumus, nosakot dzimtas aizbildņus, un izpildot rituālus "Dzimtas spēku" saņemšanai. "Ja apskata cilvēka auru, tad var redzēt, ka tā sastāv no cilvēka personiskā izstarojuma, un papildus "dzimtas" izstarojuma.  Ar asinīm tiek nodots tikai 50% dzimtas spēks. Ja nav dzimtas svētības cilvēkam, tad "dzimtas" aura izskatās kā gaisu izpūtis mazs burbulis ap cilvēku. Kad ir dzimtas svētība, tad šis veidojums ir apjomīgs un izskatās pilns," skaidro astrologs.
 

Dzimtas spēks darbojas pārsvarā pēdējo 7 paaudžu ietvaros. Tieši ceturtās paaudzes laikā notika revolūcija un tās nestās izmaiņas, kas iznīcināja genofonda nesējus. Līdz ar to gēnu atmiņas neeksistē, jo pēdējās paaudzēs netika nodotas dzimtas tradīcijas un svētība. "Bet katrs no jums nav kā vienādi "visi". Jūsu ceļš ir uz "citu stāvu". Tur atrodas "Likteņa Vārti" un tie atvērsies tiem, kas saņems dzimtas svētību un spēku. Saņēmušajiem sāksies jauna dzīve - atplauks nebijuši talanti, aizies slimības, pavērsies jaunas un spēcīgas perspektīves. Uz šī ceļa Jūs arī satiekat savu nolemto dzīves biedru - otru pusīti, kā vīrieši, tā arī sievietes. Ne velti dzimtu godāšana skaitījās pats galvenais," atzīst Valērijs Babajevs.