Kādēļ ir nepieciešams veļas mīkstinātājs?

“Henkel Sensitive” sērijas produkti “Persil Sensitive” un “Silan Sensitive” ir radīti no rūpīgi atlasītām sastāvdaļām, lai saglabātu augstu kvalitāti un vienlaikus atbilstu jutīgas ādas vajadzībām. Pat to aromāts ir veidots ciešā sadarbībā ar profesionāliem alerģiju ekspertiem. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

“Henkel Sensitive” sērijas produktu augstā kvalitāte ir rūpīgi pārbaudīta dermatoloģiskos testos, salīdzinot to iedarbību uz dažādiem ādas tipiem un apliecinot šo produktu draudzīgumu pat visjutīgākajai ādai.  

 

“Persil Sensitive” mazgāšanas līdzekļi nesatur krāsvielas un apģērbam piešķir saudzīgu, neuzkrītošu aromātu, tādēļ ir īpaši piemēroti cilvēkiem ar jutīgu ādu un bērniem. Vēl labākam rezultātam iesakām izmantot veļas mīkstinātāju “Silan Sensitive”.

Lietojot “Silan Sensitive” mīkstinātāju, Jūs sajutīsit, ka tā aromāts nekairina, turklāt lieliski pasargā pat visjutīgāko ādu. Tas nesatur krāsvielas un konservantus, tādēļ ir tik maigs, tādēļ to bez bažām varat lietot pat savu bērnu apģērbu mīkstināšanai.

 

Reklāma
Reklāma

Kādēļ nepieciešams veļas mīkstinātājs? Lietojot veļas mīkstinātāju, apģērba šķiedras kļūst mīkstākas un apģērbs ādai šķiet daudzkārt patīkamāks. Turklāt mīkstinātu apģērbu ir vieglāk izgludināt.

 

Pievērs uzmanību!

“Henkel Sensitive” sērijas produkti “Persil Sensitive” un “Silan Sensitive” jūlijā topošajiem vecākiem dāvina iespēju apmeklēt vecāku organizācijas mammamuntetiem.lv “Gudro Sievu skolas” pirmsdzemdību kursu nodarbību “Relaksācijas metodes dzemdībās. Praktiskā nodarbība” bez maksas!