Vīra brālim patīk maigoties manu bērnu klātbūtnē. Vai tas ir normāli?

„Vīra brālim, kuram šobrīd ir 32 gadi, ir uzradusies jauna draudzene. Viņi samērā bieži viesojas mūsu mājās, un kā pa durvīm iekšā, tā šī būtne velk viņu uz dīvānu mīcīties, neraugoties uz to, ka mums ir divi bērniņi,” ģimenes portālā mammamuntetiem.lv raksta kāda sašutusi lasītāja.

Manuprāt, nav pareizi guļamistabas lietas iznest plašākai apskatei. Visa mīcīšanās, spaidīšanās, skūpstīšanās ir ļoti intīma un privāta štelle.

FOTO: Shutterstock.com

Manuprāt, nav pareizi "guļamistabas lietas" iznest plašākai apskatei. Visa mīcīšanās, spaidīšanās, skūpstīšanās ir ļoti intīma un privāta štelle.

Tā kā manas smadzenes šādas darbības nepieņem, tad pagājušajā reizē skaidri un gaiši pateicu: „Mīļo cilvēk, iemāci savai kucītei uzvesties un tad ved cilvēkos.”  (Šo daiļrunīgo frāzi dzirdēja mans vīrs un viņa brālis.) Nobrīnījos, ka vīrs nemetās viņu aizstāvēt - brālis viņam svēts un dārgs. Bet skaidri zinu, ka vīram šāda uzvedība nav saprotama un pieņemama.

Vīra brālis uz to nomurmināja, ka nevajagot apsaukāt viņa draudzeni, bet pēc tam vīram esot teicis, ka es uzvedoties kā princese. Bet - manas mājas ir mana pils, un te es esmu ne tikai princese, bet pat karaliene.

„Mīļo cilvēk, iemāci savai kucītei uzvesties un tad ved cilvēkos.”

Manuprāt, nav pareizi "guļamistabas lietas" iznest plašākai apskatei. Visa mīcīšanās, spaidīšanās, skūpstīšanās ir ļoti intīma un privāta štelle. Zinu, es darīju nepareizi, ka vīra brāļa "mīļoto dāmu" nosaucu par kucīti.

Taču - kādiem vārdiem lai runā ar viņiem, ja ar normāliem teikumiem divi pieauguši cilvēki nesaprot? Visiem ir sava pacietības robeža, arī man. Nav man ar bērniem jāspēlējas viņu guļamistabā, ja rotaļām mums ir ierīkots stūrītis viesistabā. Un savās mājās es gribu sēdēt savā dīvānā, nevis uz grīdas, jo tur izlaidušies guļ divi pieauguši cilvēki un grib spaidīties.
Ko jūs domājat par šo situāciju?