Dievs, dod manam vīram prātu!

Tas notiek mums apkārt. Veci vīrieši un jaunākas sievietes. Latvijā dabiskā proporcija vīrieši - sievietes ir ačgārna. Sievietes ir 5 reizes vairāk. Lai uzkurinātu dzimuma aktivitāti no agras jaunības, meitenes dažnedažādos preses izdevumos tiek rosinātas posties un "medīt" (nevis veidot lieliskas ģimenes), neskatoties uz "šķēršļiem" (lasiet - vīriešu iepriekšējās ģimenes).

Nepamatoti nopeļam sievas, bet biežāk iemesls ir vīriešu psiholoģiskā nenoturība.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Nepamatoti nopeļam sievas, bet biežāk iemesls ir vīriešu psiholoģiskā nenoturība.

 

Diskusijā par jaunieti, kas aizvīlusi tēvu no ģimenes, var tikai līdzi just cilvēkiem, kas cietuši no šādas mednieces (pieminētajā pieredzes stāstā kāda sieva atklājusi savas ģimenes sāpi - vīru aizvīlusi dēla līgava). Ja ģimene tiek izveidota uz mīlestības pamatiem, savstarpējām rūpēm un atbalstu, trīs bērni arī nerodas bezjūtīgi un  bezprātīgi.

 

Nepamatoti nopeļam sievas, bet biežāk iemesls ir vīriešu psiholoģiskā nenoturība. Pilnīgi noteikti var apgalvot - ja jūsu vīrs sāk nākt mājās vēlu, atbild ar klusēšanu, čukstus runā pa telefonu un naktī saņem sms, brīvdienas pavada pie datora - viņu izvēlējusies "sekretāres vai dēla draudzenes" tipa sieviete. Pusmūžā (40-45 gados) vīrietis jau ir ieguvis kādu statusu, ir iekrājumi (slepeni no sievas), dažreiz - labs darbs. Ceļojumi, kas tiek definēti kā komandējumi.

Vīrieši parasti nepūlas - nopērk jaunu. Jaunu sievieti. Un pilnīgi vienalga, vai sieva ir glīta un kopta, izglītota, apsviedīga, interesanta, saimnieciska, sexieinteresēta.

Jebkuras, pilnīgi jebkuras attiecības ieiet rutīnā un lai no tās izvairītos- jāpiedalās abiem. Vīrieši parasti nepūlas - nopērk jaunu. Jaunu sievieti. Un pilnīgi vienalga, vai sieva ir glīta un kopta, izglītota, apsviedīga, interesanta, saimnieciska, sexieinteresēta un apzināti piestrādā ģimenes dzīves svaiguma, aktīvi mīl un lolo vīru - nu nav iemesla nebūt apmierinātam. Mājas dzīve arī lielākotiesu gulstas uz sievietes pleciņiem. Intriģē svešais! Un vīrietis zaudē saprātu un objektivitāti. Nu diemžēl - to atkal apstiprina apkārt notiekošais.

 

Reklāma
Reklāma

Piedodiet, jūs, - savādākie! Saldie maldi - jaunā laime būs mūžīga - beidzot īstā. Ar šo viedokli konkrētā pretrunā ir realitāte - jaunās jau ir ar pūra bērniem (tātad jau kaut kas nav izdevies) un nekad nav bijušas precētas (ja mīl, tad apprec, ja nē - tad saka, ka vēcā sieva nedod šķiršanos, vai zīmogam pasē nav nozīme). Vīrietis pārtrauc rūpēties par saviem esošajiem  bērniem un metas apgādāt svešus. Sieva pārvēršas par ienaidnieci, jo spēj objektīvi izvērtēt notiekošo. Jaunās sistemātiski mērķtiecīgi darbojas "objekta" ģimenes izjaukšanā, vienkārši, lai uzlabotu dzīves līmeni. Nē - mīlestība tā nav.

Vīri... kādu laiku plivinās, bet likumsakarīgi - gadi dara savu. Var vest ceļojumos, celt jaunu māju... bet potence izsīkst, būtībā mērķi un intereses arī atšķiras.

Laime ilgtermiņā nav iespējama - par visu nodarīto jāsamaksā agri vai vēlu. Vīri... kādu laiku plivinās, bet likumsakarīgi - gadi dara savu. Var vest ceļojumos, celt jaunu māju... bet potence izsīkst, būtībā mērķi un intereses arī atšķiras. Var būt laimīgs uz īsu laiku, īpaši, kad jauno grib celt, izpostot citu dzīves.

 

Gribat beigas? Nu jaunā sieviete ar nebeidzamajām prasībām - aizies, aizies agrāk vai vēlāk (jo dzīvot ar vīrieti, kas vecāks par gadiem 15 - ilgi pat nebija plānojusi - tikai biznesa projekts!), pieprasot materiālu, mantas, mašīnas, bērniem, kurus obligāti vajag, lai naudas plūsma neapstātos - pienāks kārta vienaudžu mīlestībai. Bijusī sieva - nu, atkopsies, sievietes libido ar laiku tikai vairojas (vīrieša izsīkst ar katru dienu -medicīnisks novērojums). Ar mammu kopā būs bērni un sekojoši nākotne - un tas ir ilgtermiņa projekts.

 

Vīrieti! Veidojot attiecības, izvērtē, vai esi atradis stikla gabalu vai briljantu! Meitenes, veidojiet savas attiecības ar vienaudžiem - varbūt iesākumā nedaudz trūcīgākas, bet ar nākotni. Sievas, esat tikpat skaistas, rūpīgas un sexīgas kā iepazīstoties! Kas teicis, ka kopdzīve ir viegls uzdevums?

UN, cienījamie preses izdevumi, celiet ģimenes un laulības prestižu tāpat, cik sajūsmināti rakstāt "vecam vīrietim jauna mīļākā"!