30.novembrī www.ECOvvt.eu seminārs: Kā dzīvot „zaļi”?

Vides žurnāliste Anitra Tooma stāstīs par zaļās iepirkšanās pamatprincipiem, izrādīs savu zaļo kolekciju un palīdzēs atpazīt eko sertifikātus.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Anitra Tooma ir ne vien populāra žurnāliste (žurnāls Vides vēstis, autorraidījumi Latvijas Radio, Lauku Avīzes speciālo izdevumu autore, u.c.), bet arī vides aizsardzības un „zaļā” dzīvesveida aktīviste un eksperte vides aizsardzības jomā.

Izmanto izdevību – nāc, klausies un dalies arī savā pieredzē. Mācīties no gudrākiem cilvēkiem vienmēr ir interesanti! Būs iespēja uzdot jautājumus, klātienē iepazīties ar Anitras Toomas „zaļo” kolekciju un ar ECOvvt sortimentu. Pārbaudīsim kopā – vai esam gana „zaļi”?

Norises vieta: Ganību dambis 7a, SIA „Viss visapkārt tīrs” internetveikala ECOvvt prezentācijas zāle.
Norises laiks: 30.11.2010, plkst. 17:30, prezentācijas ilgums ~ 45 min., pēc lekcijas - iespēja uzdot jautājumus.



Dalība: Tikai pēc iepriekšēja pieteikuma! Portāla mammamuntetiem lasītājiem, kā arī viņu pieteiktiem dalībniekiem – bez maksas. Pārējiem interesentiem Ls 5.00   
Vietu rezervācija: pa tālr.67566306, 29560948, vai e-pastu info@ecovvt.eu, norādot dalībnieka vārdu, uzvārdu, telefonu un e-pastu. 
 
 

Semināru organizē: Ekoloģisko preču internetveikals www.ECOvvt.eu

Reklāma
Reklāma


Pie mums par pieejamām cenām Tu vari atrast rūpīgi izmeklētas ekoloģiskas preces, kuras lieliski veic savas funkcijas, tā kliedējot mītu par ekoloģisko preču dārdzību un vājo rezultātu. Ekoloģiskie saimniecības un ķermeņa kopšanas līdzekļi, kas palīdz Tev mazgāt, tīrīt un spodrināt, pie tam vienlaicīgi saudzējot visu dzīvo un pasargājot Tevi un tavu no ķīmisko līdzekļi kaitīgās ietekmes, ir sevišķi produkti, kuru radīšana un izveidošana dažkārt līdzinās mākslas darbam. ECOvvt internetveikalā šīs īpašās preces ir ērti apkopotas un ātri nopērkamas.